2777
2789
عنوان

متولدین هفتاد چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 23 پست
من30سالمه دخترم1سال و نیم.لیسانس قبل بارداری شرکار بودم.الانم دوسدارم برم سرکار.

کارآنلاین همکاری در فروش مایلید پیام بده

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لذت نمیررم از زندگی فقد برا دخترم گاهی کیف میکنم وجودش رو

دقیقا منم فقط بخاطر پسرم زندگی میکنم دیگه همه چی برام رنگ باخته شوهر خانواده شوهر همه چیز از نظر مادی پیدونم ب چیزایی ک میخوام نمیرسم....

دقیقا منم فقط بخاطر پسرم زندگی میکنم دیگه همه چی برام رنگ باخته شوهر خانواده شوهر همه چیز از نظر ماد ...

عزیزمـ

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
هیچی آبان امسال به زن ۳۰ ساله میشم !بچه ندارم شرایط جوری نیست بهش فک کنم راستش خونه نشینم کاره خاصی ...

کار آنلاین همکاری در فروش««
محصولات پوست و مو.   را تجربه کن البته بدون سرمایه......راهنماییت میکنم✔️
🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️
💌روبیکا @s_vhd62 📩

۳۴سالمه دخترم ده سالشه پسرم چهارونیم . بخاطر بچه ها درسمو ول کردم ولی تو اینکارو اصلا نکن خودتو برسو ...

کارآنلاین همکاری در فروش علاقه دارید

متولد ۷۴ ام 

۲۹ سالمه

ازدواج کردم،بچه ندارم 

مهاجرت کردیم

آیلتس گرفتم و دانشگاه پذیرش گرفتم 

دانشجوی لیسانس دومم( مدیریت منابع انسانی میخونم) 

شاغل هم هستم(مدیر منابع انسانی) 

خداروشکر از خودم و زندگیم راضیم 

اینستاگرام من: me_in_netherlands 
کارآنلاین همکاری در فروش علاقه دارید

نتورک؟ نه عزیز

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚