2777
2789
خودت متوجه شدی چی نوشتی؟

اومدم خونه بابام قهر بابامم خوشش نمیاد از من هر روز زنگ میزنه به شوعرم بیا ببرش اونم نمیاد ببرم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت متوجه شدی چی نوشتی؟

شوهرش دوس نداره بره خونه باباش، اینم رفته قهر، حالا باباش زنگ زده بیا زنتو ببر، من اینجوری متوجه شدم 

بعضیا یه جوری مینویسن که رمزگشایی لازمه برای فهمیدن متناشون

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
شوهرش دوس نداره بره خونه باباش، اینم رفته قهر، حالا باباش زنگ زده بیا زنتو ببر، من اینجوری متوجه شدم ...

خیلی دوست داره برم یه ادم گدایی خواهرم با بابام این تو یه ساختمونن بعد من بیشتر میام خونه خواهرم چون شوهرش بهتر از بابام بعد اینا این موضوعو بهونه کردن بابام با شوهرم که من میرم خونه خواهرم حالا نمیاد ببرم تا من از خونه خواهرم سیر بشم خودم گفتم بیا ببرم بابام زنگ زد گفت ولی اون براش مهم نیست

چه بابای عجیبی داری☹️

از عجیبم عجیب تره اجیمم طبقه پایین خونه بابام ایناست چشم دیدنشم نداره میگن خواهرم اورده منو بدبخت کرده در صورتی که شوهرم بده ازش بدم میاد هفت ساله بچه دار نشدیم مشکلم نداریم بابام میگه تو اجاقت کوره اون تورو میخواد چکار یازده سال ازش کوچیک ترم قیافمم سر تره ازهمه لحاظ بهترم 

شوهرت واس چی بیرونت کرده؟؟؟ خودت پاشو بروخونت و بگو من قهر نبودم هر وقت دلم بخواد میام خونه خودم هر ...

چتد بار اینجوری کردم پرو شده بابامم برام‌ ارزش قائل نیست چند روزه ناراحت که اون دیگه منو نمیخواد یا میخواد طلاقم بده

چتد بار اینجوری کردم پرو شده بابامم برام‌ ارزش قائل نیست چند روزه ناراحت که اون دیگه منو نمیخواد یا ...

چن وقته خونه پدرتی؟؟؟

مگه الکیه طلاق بگیری فقط ۲۱ سالته هنوز اول راهی اگه شوهرت خیانت نمیکنه و معتاد نیس تلاش کن زندگیت رو درست کنی

اصلاهم خودتو ناراحت نکن بی خبراز شوهرت پاشو برو خونه خودت حرفی هم زد بگو نیومدی دنبالم خودم اومدم اینجا خونه خودمه

چن وقته خونه پدرتی؟؟؟مگه الکیه طلاق بگیری فقط ۲۱ سالته هنوز اول راهی اگه شوهرت خیانت نمیکنه و معتاد ...

کلیدمو ازم گرفت معتاد و خیانتکار نیست بد اخلاق و بدجنس خسیس بچه که نداریم یه مشکل بابام میگه اجاق کور هزار بارم پیش شوهرم گفت اوتم روش باز شده میدونه منو نمیزارن خونه منم دوست دارم برم خونم ولی اون هیچ تلاشی نمکنه فکذچر کن خونه بابام چیه که دست دارم برم خونم بابا بام همسیه هستیم دوتا کوچه فاصله داریم ولی بابام اصلا منو اجیم که شههر کردیم دوست نداره اگه ییالم نریم خونش نمیگع مردیت یا زنده ایت خلاصه خانواده سمی دارم