2777
2789

دیگه نمیشه فقط با یه ۳۱ استان نمونه قبول شد چون آزمونش با سمپاد ادغام‌ شده سطح سوالا خیلی سخت تر شده برای اینکه بتونی بزنی باید منابع تیزهوشان و بگیری دیگه منابع نمونه به کارت نمیاد

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نهمی قدیم بودم سطح امتحانات خوب بود ولی علوم بسیار سخته کلا از اول سال فشرده بخونش بقیه درس ها رو ...

ممنون🌹🌹🌹❤

میگن همه حتی معلم ها هم برای سخت بودن امتحان نهایی امسال تعجب کرده بودن😶

🙂🍃
ممنون🌹🌹🌹❤میگن همه حتی معلم ها هم برای سخت بودن امتحان نهایی امسال تعجب کرده بودن😶

قربونت

آره ولی یکم دلسوزی داشتن مثلاً امتحان ریاضی مون معلم جواب چند تا از سوالا رو داد گفت زیاد مفهومی نیستن 

از چه منابعی استفاده کردین؟

من ریاضی کامل 

و ۳۱ استان هم من نداشتم از یکی از اقوام گرفتم مال سال قبل بود و من همه تستاشو زدم و یک ۳۱ استان هم مال سالهای قبل( ۹۵ و ۹۴) از کتابخونه گرفتم

بله درسته میگن سخت تر شده به خاطر این ادغام😑

امسال با اینکه نمونه و تیزهوشان ادغام شده بود و آزمون خیلی سختی بود خواهر من قبول شد 

فقط هم کتاب ۳۱ استان رو کار کرد ۱۲ روز مونده به امتحان ولی پایه اش قوی بود 

به نظر من که اصلا کلاس به درد نمیخوره 

کتاب ای کیو واقعا خیلی خوبه 

من از دبستان میزدم الان هم که دبیرستانم خیلی کمکم کرد خواهرم هم همین طوز

قلم چی رو حتما ثبت نام کن به نظر من

و کتاب مدرسه رو کامل بلد باش 

سطح بالا درس بخون یعنی سطح درسیت از مدرسه بالاتر باشه 

اینجوری هم نمونه و تیزهوشان قبول میشی و هم دبیرستان یکم راه میوفتی

ممنون که راهنماییم کردین پس آی کیو میگیرم🌹😍بله کتاب سطح بالا و قوی میخوام اتفاقاو اینکه میگن هم در ...

خیلی سبز فکر کنم درسنامه هم داشته باشه

برای شروع خیلی سبز خوبه ولی کم کم اگه دیدی خیلی قوی تو خیلی سبز هستی برو آی کیو شروع کن

موفق باشی

خیلی سبز فکر کنم درسنامه هم داشته باشهبرای شروع خیلی سبز خوبه ولی کم کم اگه دیدی خیلی قوی تو خیلی سب ...

ممنون

نه دیدم خیلی سبز رو نوشته بود فقط تسته و درسنامه نداره

🙂🍃