2777
2789

کرمی هست که بتونه لک جای جوش رو از بین بره قرمزن تقریبا و این که جای جوش و آبله که یه ذره فرو رفتگی داره قابل از بین رفتن هست با کرم؟ 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا پاشی بری داروخونه بگی کرم برا این نوع پوست میخوام میدن بهت چون اکثر داروخونه ها دکتر پوستی دارن

درسته ولی میترسم یه کرمی بدن مثلا برای لک ولی بد باشه واسه پوستم 

واسه همین اگر کسی تجربه ای داشته باشه و بگه بهتره 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
ترمیم کننده تا وقتی قرمزن جوابگوعه

واقعا جواب میده؟ مدل های قیمت مناسبش هم جواب میدن مثل سینره اینا؟ 

درسته ولی میترسم یه کرمی بدن مثلا برای لک ولی بد باشه واسه پوستم واسه همین اگر کسی تجربه ای داشته با ...

ببین ما کلا سه نوع پوست داریم

چرب ، خشک ، مختلت

در صورتی این کرم میتونه به پوستت اسیب بزنه که جنسش با پوستت یکی نباشه

مثلا اگه پوست چربی داری ممکنه یه کرم مخصوص پوست خشک بدن به تو، نه تنها درستش نمیکنه بلکه بدتر پوستتو خراب میکنه

ولی همونطور که گفتم میتونی از خود دکتر اونجام بپرسی که پوستت چه نوعیه اگه زیاد جوش میزنی چربه یا اگه جوش نداری خشکه اونا راهنماییت میکنن

لافارر خوبه قیمتش تو دیج.ی کالا وخانومی خوبه من سیکالفت اون تازه گرفتم عالیه ولی خب گرونتره

ممنون