2777
2789
عنوان

امروز تو بازار یه اقایی اومد کرم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 53 پست
من یکبار داشتم از مغازه بر میگشتم عینک نداشتم اصلا درست نمی دیدمبعد یه آقایی با ماشین ایستاد از من آ ...

خدایی من چه مریضایی توی شهر ول هستن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من یکبار داشتم از مغازه بر میگشتم عینک نداشتم اصلا درست نمی دیدمبعد یه آقایی با ماشین ایستاد از من آ ...

ای واااای یعنی در این حد وقیح شدنن؟؟؟ خدایا کاش نسل اینا منقرض بشه هیچ وقت تولید مثل نکنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این لاشیا به خواهر خودشونم رحم. نمیکنن کنار موتوریام رد میشین باید مواظب باشین

مخصوصا موتوری ها 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
شما اقایین خواهشا بگین چه چیزی دلیل میشه همچین رفتاری کنن اخه خانم با حجاب افتضاح تو بازار ریخته یکب ...

افرین دلیلش همینه اونایی که یه خورده بد حجابن سریع عکس العمل نشون میدن ولی خانم های معمولی شاید از ابروشون بترسن چیزی نگن البته ابجی اکثر مردایی که همچین کاری میکنن مستن وقتی مست باشن براشون عادیه

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را 
افرین دلیلش همینه اونایی که یه خورده بد حجابن سریع عکس العمل نشون میدن ولی خانم های معمولی شاید از ا ...

من هنوز تپش قلب دارم  از طرفی میگم امکان داره مثلا با چیزی بزنمیشون اون طرفم مارو بزنه یعنی همچین جرعتی دارن؟ 

وای وایییییی چرا آخه؟؟؟چرا همچین لجنایییی تو این زمینه؟؟؟😐😐😐😐

حالم بهم خورد

من هنوز تپش قلب دارم از طرفی میگم امکان داره مثلا با چیزی بزنمیشون اون طرفم مارو بزنه یعنی همچین جر ...

نه دیگه همچین غلطی نمیکنن چهارتا اقا هم صداتون بشنون میان کمک شما 

خدایی من همچین جایی باشم اون ادمو لاشی میکنم

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را 
ای واااای یعنی در این حد وقیح شدنن؟؟؟ خدایا کاش نسل اینا منقرض بشه هیچ وقت تولید مثل نکنن

میخواستم بکشمش از ترس اینکه بکشمش جلو خودم رو گرفتم

چند ثانیه اصلا هنگ بودم 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
من دوران دانشجویی یه روز ظهر داشتم با عجله میرفتم سر کلاس داخل یه خیابون خلوت بودم من همیشه حجابم خو ...

چه کثافتی بوده خدا لعنتش کنه

در ایران خیلی ها بودن برای کشتن فاحشه ها بلند شدن مثل سعید حنایی ولی آدمهایی کثیف تر از فاحشه تو این مرز و بوم دارن زندگی میکنن که هیچکس کاریشون نداره متجاوزانی که روح و جسم یک زن رو تحقیر میکنن و فقط زمانی به این مسئله رسیدگی میشه که تحقیرشون به اندازه کافی باشه زمانی که دیگه کار از کار گذشته نه از دختر روحی مونده و نه جسمی و نه نجابتی😔

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌