2777
2789
عنوان

امروز تو بازار یه اقایی اومد کرم ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 53 پست
من دبیرستانی بودم نشستم داخل تاکسی کنار مامانم یه پسر کم سن و سال حدود ۱۷ یا ۱۸ نشست کنارم من یه مان ...

چه بی غیرت چه بی غیرتتت

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
خوب کردی آفرین، اگه ساکت بمونی پرررو میشن

خانمه کناریم میگفت منو هم اذیت کردن امروز چیزی نگفتمولی گفتم همین شماهایین که هیچی نمیگین اینا وقیحتر میشن 

کااااااش یکی میزدم توصورتش با کیفم یکم اروممیشدم ولی نامرد فرار کرد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه براشون مهمه؟!

دیگع بی شرف بودن هم حدی داره

باور کن اینها به مادران خودشون هم چشم دارن

لجن ها

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
خدا لعنتش کنه لجن ها رویک مرد نجس تو بازار دنبالم افتاده بود همش از پشت لمسم میکرد چقدد حالم بد شده ...

خشمش و ترسش همیشه باهات می مونه خدا لعنتشون کنه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دیگع بی شرف بودن هم حدی دارهباور کن اینها به مادران خودشون هم چشم دارنلجن ها

خیلی وقته که دیگه مزاحمای خیابونی براشون مهم نیست شوهر و بچه داری 

قدیما یادمه هر کی حلقه دستش بود اصلا مزاحم نمیشدن 

الآن بچه‌ت و میبینن تو بغلت ولی حیا نمیکنن

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
چه بی غیرت چه بی غیرتتت

اره مرتیکه بی غیرت من یه بچه دبیرستانی بودم بازم جرات داشتم بگم آقا نگه دار پیاده اش کن ولی اون مرتیکه بی غیرت به هیچ جاش نبود فقط مواظب بود کرایه اش از دستش نره 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
خشمش و ترسش همیشه باهات می مونه خدا لعنتشون کنه

اگر یک روز ببینمش تمام خشمم روش خالی میکنم

ولی اون هیچوقت یادش نیست من کي هستم هیچوقت یادش نیست من همون همون دختر بچه ای هستم که با کاری که کرد بعد ۱۵ سال هنوز قیافه کریهش رو یادمه

خیلی وقته که دیگه مزاحمای خیابونی براشون مهم نیست شوهر و بچه داری قدیما یادمه هر کی حلقه دستش بود اص ...

من یکبار داشتم از مغازه بر میگشتم عینک نداشتم اصلا درست نمی دیدم

بعد یه آقایی با ماشین ایستاد از من آدرس بپرسه بعد انگار لکنت داشت من دلم سوخت همش منتظر بودم حرفش رو کامل کنه و تو حرفش نپرم از طرفی همش سرش تو گوشی بود و بعد زیر چشمی  نگاه من میکرد من فکر کردم تو گوگل مپی چیزیه بعد هی گوشیش رو به سمت من کج میکرد بعد متوجه شدم داره خود... میکنه و همزمان فیلم پ.. نگاه میکنه

کثافت لجن کاش آشغالهای که تو سطل آشغال بود رو تو ماشینش خالی میکردم

من یکبار داشتم از مغازه بر میگشتم عینک نداشتم اصلا درست نمی دیدمبعد یه آقایی با ماشین ایستاد از من آ ...

وای یا خدا 😩😩😩😩😩😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اگر یک روز ببینمش تمام خشمم روش خالی میکنمولی اون هیچوقت یادش نیست من کي هستم هیچوقت یادش نیست من هم ...

من دوران دانشجویی یه روز ظهر داشتم با عجله میرفتم سر کلاس داخل یه خیابون خلوت بودم من همیشه حجابم خوب بود یه دفعه یه موتوری بیشرف از پشت نزدیکم شد ......... و دوباره دوز زد که من یه سنگ از روی زمین برداشتم که گورشو گم کرد 

اینقدررررررررررحالم بد شد که وسط کوچه گیج منگ وایستاده بودم نمیتونستم راه برم اصلا دیگه حتی دانشگاه هم نمیخواستم برم تا مدت ها حالم بد بود .....

الان چندین سال میگذره من مامان دو تا بچه هستم ولی هر زمان بلااستثنا صدای موتور می‌شنوم بدنم می لرزه و پشت همسرم مخفی میشم 

تا عمر دارم اون بیشرف رو نفرین میکنم امیدوارم اون دستش تا الان قطع شده باشه 

این لاشیا به خواهر خودشونم رحم. نمیکنن کنار موتوریام رد میشین باید مواظب باشین

شما اقایین خواهشا بگین چه چیزی دلیل میشه همچین رفتاری کنن اخه خانم با حجاب افتضاح تو بازار ریخته یکبار ندیدم سمت اونا همچین غلطی کنن  ولی من مورد ازار قرار گرفتم قیافمم مظلومه حس میکنم فک میکنن که همچین کاری کنن با چادریا برا حفظ ابرو هیچی نمیگن درسته؟ 

2810