دوره بارداری من به نرمال ترین حالت ممکن گذشت یعنی حتی یادم نمیادیه سونویا آزمایشم کوچیکترین مشکلی داشته بودولی هرماه وهرهفته میرفتم پیش متخصص که تویه شهردیگه فقط واسه اینکه تویه بیمارستان خصوصی یه زایمان خوب داشته باشم اخه شهرخودمون فقط یه بیمارستان دولتی که بهش میگن کشتارگاه داره همه چی خوب بود دکترمیگفت شرایطط واسه زایمان طبیعی عالی ولی درد زایمان پیدانمیکردم سی ونه هفته وچهارروز بودم که کیسه آبم ترکیدتارسیدم بیمارستان سزارین شدم بچه مدفوع کرده بودرفته بودتوریه هاش باعث عفونت شد وضربان قلبشم کم شده بود دوهفته بستری شدخیلی روزای بدی بودخداپسرمونو دوباره بهمون دادوقتی مرخص شدخداروشکر دیگه هیچ مشکلی نداشت ولی اکوقلب که گرفتن گفتن یه سوراخ ریزداره که همونجا بیمارستانم گفت چون خیلی کوچیک خودبه خودبسته میشه ولی ماپیش بهترین پروفوسورقلب اطفال استانم بردیم که به قول شوهرم اصلامشکل حسابش نکرد گفت این یه سوراخ که تودوره جنینی همه بچه هادارن بعضیاموقع تولدبسته میشه بعضیاچن وقت بعد خودش خوب میشه گفتم چند درصدگفت نودوپنج درصدولی من ازین نگرانم که گفت شیش ماه دیگم بازچک بشه حالا شوهرم ازهمه دکترافراری شده به خاطر دوران بارداریم
میگه وقتی همه چی نرمال بچه حالش خوب چرا بازبریم ولی من همش استرس میگیرم که نکنه بهتره ببریمش پیش متخصص اطفالام که میریم موقع معاینه میگن همه چی خوب