نووووووووردختم مدیر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 7559 عنوان پنج تانون ساندویچی فلافل خوردم هنوگشنمه😩😩 | مشاهده متن کامل بحث + 3112 بازدید | 97 پست ۱۰تابود۴تاشوشوهرم خوردیدونه دخترم ۵تامن گفتم شوهرم وبچه هابخوابن یه چیزی درست کنم بخورم ☹️😑😑کسی مثل من هس دلم میخواس دوسه تادیگه میبودسیرمیشدم میدونم شکموام دست خودم نیس🤣🤣هرروزکلی غذاهای خوشمزه درست میکنم ناهاروشام همیشه به راه حتی اگه توبدترین شرایط باشم شکمم جزوواجباته😐 نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️ 1403/06/15 | 23:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نووووووووردختم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 7559 نوش جونتچند کیلویی؟ ۵۷ نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️
هرچیتودوستداریuubbb7 عضویت: 1402/04/06 تعداد پست: 5657 برای ورم معده بایدچکارکرد گلم؟؟؟من رفتم سونو نوشت بود نفخ وتورم مجاری گوارشی ولی فقط گفت ورم معده دا ... قربونت برم اینارو بلد نیستم 🙏ورم معده هر مزاجی فرق میکنه ببین فقط قبل و بعد از غذا کمی نمک بزن به دهنت فقط بارهنگ و عرق نعناع رو بزار چندتا قل بزنه بعد میل کن.
نووووووووردختم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 7559 تنگی نفس نمیگیری؟ نه نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️
نازنینحسینی عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 1821 کاش اسمشو میگفتی روبیکا داری؟@Nargess_hoseinاینجا بهم پیام بده تا برات بفرستم اطلاعاتشو
نووووووووردختم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 7559 اگر میگفتی دو تا پیتزا خانواده خوردی موردی ندارد ولی فلافل آخه اونم پنج تا ؟ مردها نهایت دو تا میخور ... شوهرم ۴تاخوردحس کردم سیرنشد😐☹️ نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️
نووووووووردختم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 7559 دقیقا 😂 من ظهر یکی و نصف خوردم هنوز سیرم دخترمن ۷سالشه یدونه ونصف میخوره نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️
نووووووووردختم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 7559 به خپاهر زادتم بگو بیاد برات افتخاری بزنه😆😆😆😆😆😆خاله به این باحالی داره خیلی بی ادب خیلی اصلادوسش ندارم نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️
نووووووووردختم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 7559 مگه میشه فلافل که نخوده خیلی کم نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 9701 شوهرم ۴تاخوردحس کردم سیرنشد😐☹️ سیر شده مطمئن باش وقتی پرخوری شما رو دیده مغزش ارور داده حس گرسنگی کاذب گرفته چهار تا خورده 😀 الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نووووووووردختم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 7559 سیر شده مطمئن باش وقتی پرخوری شما رو دیده مغزش ارور داده حس گرسنگی کاذب گرفته چهار تا خورده 😀 نه مارقابت داریم خخ نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️
نووووووووردختم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 7559 دلم خواست اسنپ فودتخفیف دارم میخوای سفارش بده خخ نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 9701 نه مارقابت داریم خخ نوش جونتون پنج تا منظورت ساندویچ های بازاریه ؟ پس غذای برنجی چه مقدار سیر میشی از اون مهمانهای پر خرج هستی 🥴 الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نووووووووردختم مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 7559 نوش جونتون پنج تا منظورت ساندویچ های بازاریه ؟ پس غذای برنجی چه مقدار سیر میشی از اون مهمانهای پر خر ... دوبشقاب سه بشقاب خخ نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️