بچه های من خیلی ضعیف و لاغرن. هم خیلی غصه میخورم هم اینکه خجالت میکشم بگن به بچه هاش هیچی نمیده تا الانم هر چی شربت دادم تاثیر نداشته بجز راسیپ . اونم که بعضیا گفتن خوب نیس نمیدادم.
خلاصه چند روز دیگه عروسی دعوت شدیم دیگه دلو زدم دریا و راسیپ دارم میدم بهشون که تا عروسی یه کم جون بگیرن
الان چند روزه هم غذاشون خوب شده هم اینکه شبا زود میخوابن. ولی من عذاب وجدان ولم نمیکنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اولا که نگران وزن بچه نباش اگه همه جوره سالمن نگران نباش فقط تقویتی بده بهشون که تو فصل سرما اذیت نشن....غذایی هم خوب بده بهشون دیگه مهم نیست چاق و لاغری
چهارم بدون تجویز دکتر نه این قرص و نه هیچ قرص دیگه ای به خورد بچه ها ندین :/
فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بیخیال بخاطر حرف مردم داروی پر ضرر نده بچه دختر منم لاغره میگم نه هیچی نمیدم بعدم میزنم زیر خنده
شما لجز حرف مردم هم باید به بچت خوب غذا بدی
فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️