2777
2789
عنوان

با شوهر و پسرم دعوا کردم

172 بازدید | 11 پست

سلام خانوما پسرم تک فرزنده بخاطر همین دوست داره بچه های برادرشوهرم رو که  خونشون نزدیکمونه هی بیاره خونمون میان سه تایی خونه رو میزارن رو سرشون همه جا رو بهم میریزن شوهرم هم میگه اشکالی نداره بچه تنها نمونه اما من اعصاب برام نمونده روزی دو بار یا سه بار میان امشب باهاشون دعوا کردم که دیگه حق ندارید بیاریشون سرم داره میترکه چیکار کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا همش اونا بیان؟؟بهتره مدیریت کنی و قانون بذاری بازی هرروز که نمیشه

بگو ۲ یا ۳ روز در هفته فقط

و اینکه پسر شماهم خب اونجا بره

جلو چشم خودت بازی کنن باز بهتره 

پسره ۷ساله ی همسایه بیشعورمون اومده به پسرم فیلم خراب نشون داده من دیگه هرکی بخواد بیاد میگم بیا تو خونه جلو چشم خودم پسرمم نمیذارم خونه کسی بره

بهشونوبا زبونوبگو عزیزانم خونه رو کثیف نکنید و اگر هم کردید خودتونوباید تمیز کنید

گوش نمیکنن ک

ولی اگ مثل شما آروم باشیم خیلی خوبه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
عزیزمی حالا خوبه اطرافت بچه هست سر گرم میشه وگرنا خودتون باید سرگرمش میکردید

نه هنو باردارم

ولی فکرش تنمو لرزوند😂😂😂

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲