2777
2789
عنوان

بنظرتون جنسیت دو قلو هام چیه 😍🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 46 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا دوتا پسرم یا یه دختر یه پسر اینطوری حسم میگه 

ولی تشخیص دختر سخته تو آن تی تشخیص پسر راحته 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

ایشالا سالم و عاقبت بخیر باشن و سفید بخت . شما الان مادری حامله ای دلت پاکه دوتا فرشته کوچولو تو شکمته ی فرشته آسمونی تو خونت داری ازت میخام از ته ته ته قلبت دعام کنی تاپیک بخونی میفهمی چی میگم دلم شکسته دعا کن اونم عاشقم بشه بهم برسیم و مال هم بشیم 💔💔🥲🖤خیلی دوست دارم حس خوبی از خوشحالی گرفتم اسی

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

حتما عزیزم 🥰

خدا بچه هاتو بهت ببخشه ایشالا عروسی شون رو ببینی ❤️🥲 خیلی حس خوبیه مادر شدن مادر نیستم ولی میتونم درک کنم 

خیلی عجیبه بچه توی وجودته بغلش نکردی ولی توی وجودته خیلی حس خوبیه و خیلی حس عجیبیه نمیدونی جنسیتش چیه اپن از گوشت و خون تو هست ولی نمیدونی جنسیتش چیه خیلی حس شیرینیه🥹❤️

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

اره دقیقا 😍🥹

خدا واست نگهش داره واسم دعا کن بهش برسم 🥲💔

اره دقیقا 😍🥹

اگر دعات بگیره تاپیک زدم عروسیم دعوتت میکنم با کوچولو هات بیای 💔🥲 البته اینا فق واسم رویاس ولی باز توام دعا کن واسم 💔ب هر حال ی بهشت ب نامته

عزیزم منم ضربان قلب تودلیم ۱۴۹بود

یه چند روزدیگ.ان شاالله قراره برم سونو انتی

علائمام اینه اوایل تهوع زیاد داشتم ولی الان ک۱۲ هفتمه تقریبا قطع شده یعنی خیلییی.کم.شده کمر دردم دارم مخصوصا وقتی نشسته و سرپام بی حالی خستگی و گیجی یکی دوهفته پیش داشتم الان یکم بهتر شدم ولی هنوزم بی حالم

یکی.دوباریم خواب دیدم بچم پسره

😁حالا.دیگ.نمیدونم 

البته برام.حنسیت مهم نیست سالمیش برام مهمه

🖤💔🙂
معموما آدم هرچی دلش بخواد برعکس میشه اگ دلت پسر میخواد دختر میشهو برعکسولی امیدوارم طبق میلت باشن

وای آره من شوهرم بغض میکرد دختر میخواست

بچه اول پسر شد

بچه دوم دیگه نا امید شده بود ولی الان یکی از دوقلو هام دختره

خیلی خوشحالیم کلا

کاربری دست چند نفره دوستان ترور نکنید
2810