2777
2789

سلام دوستان

این کتاب هارو امروز خریدم درسین برای سال های قبلا و دست دوم(یک کتاب غیر درسی فانتزی ام خریدم اگه خواستین معرفی کنم)

عربی خیلی سبز

زبان خیلی سبز

فارسی سیرتا پیاز

دینی سیرتاپیاز

شیمی ام یکی مفاهیم شیمی هست یکیم فیل شیمی

جمعا شد ۲۲۵ هزارتومان البته ۴ تا تخصوصیارو از قبل گرفته بودم فیل شیمی ام برای امتحان های کلاسی بنظرتون خوبن اینا؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای عمومیا اشتباه محضه کتاب کمک درسی بخری 

فقط برای معنی و قوائد ادبیات یدونه خیلی سبز کتاب کار بگیر تمام

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

برای عمومیا اشتباه محضه کتاب کمک درسی بخری فقط برای معنی و قوائد ادبیات یدونه خیلی سبز کتاب کار بگیر ...

همون کتاب رو دقیق بدونی ۲۰ میشی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

برای عمومیا اشتباه محضه کتاب کمک درسی بخری فقط برای معنی و قوائد ادبیات یدونه خیلی سبز کتاب کار بگیر ...

معنی و قواعد رو داشتم آخه امروز مصاحبه رتبه برتر کنکور رو دیدم برای امتحانات نهاییش درسنامه و تست ام میزد منم نمیخواستم بخرم 

معنی و قواعد رو داشتم آخه امروز مصاحبه رتبه برتر کنکور رو دیدم برای امتحانات نهاییش درسنامه و تست ام ...

من بدون هیچ کتاب اضافه تمام عمومیا رو ۲۰ شدم

من مدرسم چون عادی هست گفتم معلما که خوب درس نمیدن حدقل نکات بیشتری یاد میگیرم

برای عمومیا نکته لازم نیست 

فقط کتاب فول

شنیدم تو اینستا خوبه؟

من چند وقت پیش کتاب خانه رفتم دیدمش یکمش رو خوندم برام جالب بود قیمتش زیاد بود نگرفتم اما امروز گفتم شاید یک نفر دیگه تهیه اش کنه بنظرم جالبه حالا میخواید باز تحقیق کنید

واقعا شما سمپاد میرید؟؟؟نهایاتون رو چطور دادید؟؟

از کجا متوجه شدید سمپاد میرم؟ 

مادرم گفتن؟ چوم اکانت مامانمه