2777
2789
عنوان

مامان های دو قلو دار واقعا چه جوری زنده اید

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 49 پست
اجی عروس ما ۴قلو دختر داره مادر و خواهراش،که هیچ کمک نکردنی قل با پدرشوهر بود یکی مادرشوهری قل خودش ...

چ خانواده شوهر خوبی،خدا ی جوری ب آدم نگاه می‌کنه ،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوقلوهای من شیطونن،از دوسالگی زود میخوابونم ،واقعا آرامش میگیرم،صبخ زود بیدارم ،خسته میشم اما وقتی م ...

انشالله برا منم از دو سالگی خوب بشن یکیشون تو طول روز یه ساعت میخوابه نمیذاره اون یکی هم بخوابه دگه جون تو تنم نمونده آجی همش از ضعف خستگی و بی‌خوابی مریض میشم😔 الانم یه هفته سرماخوردم خوب نمیشم چون استراحت ندارم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اره در عوض خانواده خودش نهمخصوصا مادرشونسر بچه داداشم به مادرم گفت نوه خودتونه تو با عروست بمون بیما ...

خدا به شما سلامتی بده اینقدر خوبی کردین .خوش باحال عروستون.

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
انشالله برا منم از دو سالگی خوب بشن یکیشون تو طول روز یه ساعت میخوابه نمیذاره اون یکی هم بخوابه دگه ...

درکت میکنم ،اون که میخواد بخوابه رو سرگرم کن عزیزم نخوابه ،از دوسالگی خوب نمیشن عزیزم آروم نمیشن ،از چهار سالگی یکم عاقل تر میشن ،فقط این لابلای کارات ویتامین بخور غذا بخور به خودت برس ،تو باید سالم باشی خیلی مهمه،خودتو ول نکن عزیزم.

دارم جون میدم عزیزم😔خیلی خیلی سخته تو این یه سال ده سال پیر شدم نه شبا خواب دارم نه روزا

حق داری عزیزم خدا کمکت کنه بهت سلامتی بده من با یکی ش ترکیدم چه برسه دوتا... اصلا خواب ندارم شما که جای خود داری 

من دوقلو ندارم اما شیر به شیر با تفاوت ۱۳ ماه خیلی پژمرده شدم تازه دارم به خودم میام جوونه میزنم ۳ و ...

ای جانم آره عزیزم پشت همم سخته تازه بزرگه حسودی می‌کنه جیغ میزنم نمیدونی چیکارش کنی..خداروشکر بزرگ شدن خدا بهت سلامتی بده

اجی عروس ما ۴قلو دختر داره مادر و خواهراش،که هیچ کمک نکردنی قل با پدرشوهر بود یکی مادرشوهری قل خودش ...

واییییی چهار قلو قلبم گرفت 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ خیلی سخته خداروشکر بزرگ شدن راحت شد‌ نوزادی بیچاره چی کشیده

درکت میکنم ،اون که میخواد بخوابه رو سرگرم کن عزیزم نخوابه ،از دوسالگی خوب نمیشن عزیزم آروم نمیشن ،از ...

مرسی گلم آره درست میگی خدا بچه هاتوحفظ کنه برات😘

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اره در عوض خانواده خودش نهمخصوصا مادرشونسر بچه داداشم به مادرم گفت نوه خودتونه تو با عروست بمون بیما ...

چه نامرد چه جوری دلش اومده بیچاره دخترش... خدا شما و خانواده ت رو حفظ کنه انقدر مهربون و به فکرین