2777
2789

مامان هایی که دو قلو دارید خدایی چه جوری زنده اید؟

چرا من تو یه دونه ش اینجوری زاییدم.

ینی شبا چه جوری می‌خوابید وقتی بیدار میشن اصلا شب میتونید بخوابید ؟ خدایا واقعا خدا بهتون سلامتی بده اصلا نمیتونم بفهمم چه جوری دو قلو دار ها زنده ان

من دوقلو دارم ،با روحیه با نظم زنده ام،به خودم روحیه دادم تا حالا،کمک کم داشتم ،شوهرم دوستم بود یارم بود وقتی میومد خونه تا خالا،اما سخته ،ما دوقلوها رو زود می‌خوانیم ،اونوقت برای خودمون تا ۱۲میشینیم استراحت میکنیم ،این کار واقعا به من خیلی کمک می‌کنه.بخوام سخت بگیرم میمیرم از فکر و خیال ،

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوقلو دارم ،با روحیه با نظم زنده ام،به خودم روحیه دادم تا حالا،کمک کم داشتم ،شوهرم دوستم بود یارم ...

واقعا حق داری... خدا بهت سلامتی و قدرت و نیرو بده... خیلی سخته خیلی... 

واقعا حق داری... خدا بهت سلامتی و قدرت و نیرو بده... خیلی سخته خیلی...

ممنونم عزیزم

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝

دارم جون میدم عزیزم😔خیلی خیلی سخته تو این یه سال ده سال پیر شدم نه شبا خواب دارم نه روزا

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من دوقلو دارم ،با روحیه با نظم زنده ام،به خودم روحیه دادم تا حالا،کمک کم داشتم ،شوهرم دوستم بود یارم ...

من زود بخوابونم یهو یکیشون پا میشه اون یکیو هم بیدار میکنه بعد تا نصفه شب بیدارن حتما دوقلوهات بزرگن که وقتی بخوابن دگه بیدار نمیشن تا صب،یکیو اتاق میخوابونم یکیو هال تا صب بین اینا با فلاسک و شیر خشک در حال دویدنم موقع سرما خوردگی و پریود فقط گریه میکنم من بچه هام یکیشون آرومه یکی شیطون اگه دوتا آروم بودن هیچ مشکلی نداشتم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اجی عروس ما ۴قلو دختر داره 

مادر و خواهراش،که هیچ کمک نکردن

ی قل با پدرشوهر بود یکی مادرشوهر

ی قل خودش و اخری شوهرش

این وسطم برادرشوهر مجرد هم کمک حال بود

الان کلاس چهارمن هر کدوم ی قاچ سیبن😅😅

همه میگن کاش ماهم دوقلو داشتیم کمتر آدم عاقلی مث تو پیدا بشه درک کنه چه سخته

من زود بخوابونم یهو یکیشون پا میشه اون یکیو هم بیدار میکنه بعد تا نصفه شب بیدارن حتما دوقلوهات بزرگن ...

دوقلوهای من شیطونن،از دوسالگی زود میخوابونم ،واقعا آرامش میگیرم،صبخ زود بیدارم ،خسته میشم اما وقتی منظم پیش برم با روحیه هستم ،از چهار سالگی عاقل تر میشن ،