2777
2789
عنوان

انتخاب اسم بچه حق کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 28 پست

حق مطلوب هیچ کس نیست صرفا باید با مشورت و موافقت دو طرف باشه

نه اینکه مادر یا پدر به زور یه اسمی بگن که اون طرف مخالفش باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر 

چی هم اسم پدر باشه هم فامیل چه پرو شدن مردا

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
2805

شوهر من از دوران عقدمون می‌گفت اسم پسر با تو ، اسم دختر با من

بعد ها متوجه شدم می‌خوام اسمی که مادرش دوست داره رو ، روی دختر آینده مون بزاره 

منم گفتم نه عزیزم اسم بچه هامونو با مشورت همدیگه میزاریم که ساکت شد دیگه 

من زنداییم پیشنهاد داده😐😂ولی خب حق مادره چند تا انتخاب کنه پدر یکیش تایید کنه

خودم قرار بود حدیث باشم  پرستار بیمارستان پیشنهاد داده بزارین زهرا اینام گفتن چشم🙂

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺