2777
2789

یه هفتست بخدا از ۸ ۹ صبح دریل میزنن تا ۷ ۸ شب 😐 خب کار نهایت تا ساعت ۵ ۶ هست ، بخدا باردارم هستم انگار یچیزی هی میکوبن تو سرم ، دخترمم میگرن داره سردرد میگیره چند بار هم همسایه ها رفتن در خونشون ما هم بریم بگیم نهایت تا ۵ باشه ؟ بخدا سر خودم داره منفجر میشه الانم دارن دریل میزنن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه تازه اسباب کشی کردن دو روز تحمل کن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بغلی ما داره سنگ میکنه خونه رو 

در و دیوار و ...کوچه و ..

گفتم مبارکه تموم شد ...

تمام خونه خاک گرفته 

نمیشه پنجره باز کرد 

فکر کن جاده چالوسیم خنک 

ولی نمیشه پنجره باز کنیم از دست اینا یکسره کولر روشن 

بعد گفت نه 

کف حیاط هم قراره بکنن 

خونه میلرزه انقدر صدا میاد 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
نه عزیزم یه هفتست دارم تحمل میکنم

خب برید اعتراض کنید 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بغلی ما داره سنگ میکنه خونه رو در و دیوار و ...کوچه و ..گفتم مبارکه تموم شد ...تمام خونه خاک گرفته ن ...

دیگه اینو باید تحمل کرد مثل این می مونه که همسایه خونشو بکوبه بسازه دوسال میشه حداقل بعد بریم بگیم تموم نشد بگه فلان کارش مونده خب تعمیرات اساسی و بازسازی و از نو ساختن زمان میبره هرچند خسته میشن همسایه ها ولی اینکه تو اپارتمان از صبح تا شب صدای دریل بیاد غیرعادیه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

دیگه اینو باید تحمل کرد مثل این می مونه که همسایه خونشو بکوبه بسازه دوسال میشه حداقل بعد بریم بگیم ت ...

اون احتمالا دریل نی 

از این دستگاه گنده هاس اسمش یادم نی هیتر میگن چی میگن 

سنگ و سرامیک رو میکنه صدلش عین دریل هست بیشتر از دریل 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
2810