2777
2789
عنوان

مادرشوهر نفهم

420 بازدید | 36 پست

بچه ها تورو خدا بگین من الان ازاین بعد باید چه رفتاری داشته باشم من باردارم یک ماه و خوردی و بارداریم هم پرخطره با هزارتا قرص و امپول باردار شدم امروز رفتم خونه مادرشوهرم منو گذاشته پای گاز که غذا بپز خودشم هیچ کاری نداشت اگر کار داشت خب حرفی نبود واسه خودش چایی و میوه برد نشست جلو تلوزیون اینقدر دل درد و کمر دارم که نگو شدید ترهم شده الان نشسته بودیم یهو عمه شوهرم اومد من سلام کردم متوجه نشد دوباره سلام کردم گفت ببخشید شلوغه اینجا نفهمیدم منم گفتم خواهش میکنم متوجه شدم یه بار سلام دادم نشنیدید گفتم متوجه نشدید شما ببخشید ازاون مادر شوهرم میگه صدا این از ته چاه درمیاد و تیکه انداخت بهم دکترم گفته باماسک برو اگر جایی میری به زور ماسک منو کشیده پایین که ببینم ژلی چیزی نزده باشی به شوهرم گفتم پاشو بریم گفت چیشده منم تعریف کردم میگه حالا مگع چیشده و طرف مادرشو گرفت منم گفتم غلط میکنه اینجوری بامن حرف میزنه خسته شدم دیگه ازدستش اقا بامن قهرمیکنه که چرا به مادرم اینجور میگی 

نباید بری اینجور جایی که برات ارزش قائل نیستن 

وا اصلا ژل لب زده باشه بتوچه اخه زن 😂🤦‍♀️

لایک کن خوشگلم خوشحال میشم نظرت با نظرم یکیه 😁                 هَستیم زَ آشُوبِ جَهان فارِغ مُطلَق!✋🏻️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم گفتم تا وقتی احترام نگه نداره همینه ،بچه ها ممکنه الان بگین اتفاق خاصی نیوفته ولی ازاول ازدواج چون منو نمیخواستن واقعا خیلی حرفا بدی و رفتارای بدی خونوادش باهام کردن و واقعا صبرم تموم شده تا حرومخور منو خوندن منی که اینقدر رو حلال و حروم حساسم و اینا الان اومدم خونه دیدم شوهرم جوری رفتار میکنه که انگار چیزی نشده ولی من سرد باهاش رفتار کردم گفت چرا اینجوری میکنی جواب ندادم و رفت بیرون هیچ وقت طرفداری منو نکرده جلو خونواده بی شخصیتش بااینکه میدونه همیشه اونان که مقصرن ولی تا من بگم تو بهشون بیا و ببین قیامت میشه دیگه

چجوری یکم بترسونمش که بیشتر به منو بچم توجه کنه حمایتمون کنه بهش گفتم نگا من اعصابم نباید خورد بشه رو بچه تاثیر داره میگه بچه یه ماهه چه میدونه تاثیر چیه

عین نه ماه بارداری رو رفتم خونه بابام 

خونه مادرشوهر نرفتم 

گفتم نمیتونم بیام 

با شوهرمم همون اول اتمام حجت کردم که اونجا اعصابمو خورد میکنن 

البته هرجایی دلم میخواست میرفتم 

هر رور غروب با شوهرم میرفتیم دور میزدیم 

سه ماه اول سرکار میرفتم 

ولی خونه اونا نمیرفتم که حرص بخورم 

از من میشنوی نرو ، بشین خونه خودت 

به اون بچه استرس نده

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
نباید بری اینجور جایی که برات ارزش قائل نیستن وا اصلا ژل لب زده باشه بتوچه اخه زن 😂🤦‍♀️

به خدا دیگه عالم و ادمو بهم دادن اگر نرم شوهرمم خونه خونواده من نمیاد به خدا نمیخام تعریف کنم اما خونوادم اینقدر هواشو دارن دوسش دارن حالا خونواده خودش انگار من قاتل باباشونم چرا چون من انتخاب پسرشون بودم

بارپاری پرخطر یعنی استراحت . پس تو خونه بمون.

خونه خودم شهر دیگس و من تازه متوجه شدم باردارم سریعا به پزشکم اطلاع دادم و گفت که ناراحتی و اینا سمه برات مراقب باش ویروس نگیری چون سقط میشه خیلی بلند نشو تحرک نداشته باش خانم ازراه نرسیدم منو گذاشت پا گاز

شرمنده ضرالمثل زورت ب خرنمیرسه چراپالون جرمیدی شوهرت ولش کن داخل این بحثای خاله زنکی نکشون فقط بگو خیلی حالم بدشد امروز خوشنگذشت ..... دفعه بعدی گف بریم بگو دلخورم مادرت کلی حرف بارم کرد نزدیک بود حالم بدتربشه این همه زحمت ب بادبره حرفو ب وقتش بکوب توصورت شوهرت البته اگ منطق داشته باشه نه الان الکی قهرکن اعصابش خرد بشه 

2810