2777
2789
عنوان

ماهانه چقد خرج خودتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 36 پست
منم رنگ نمیکنم اصلا ولی خب با یه کاسه رنگ و یکم اکسیدان و چن تا ویدیوی آموزشی ادم خودشم میتونه رنگ ک ...

متاسفانه انگار هرجی وضعیت اقتصادی بدتر میشه مصرف کردن و پول خرج کردن افتخاره

به جای پس انداز برای پیشرفت زندگی

متاسفانه انگار هرجی وضعیت اقتصادی بدتر میشه مصرف کردن و پول خرج کردن افتخارهبه جای پس انداز برای پیش ...

این ادما ظاهرشون حفظ میشه ولی هر روز فقیرتر میشن زیاد دیدم اینجور آدما رو 

اکثرا هم چون فقیرن اینجوری خرج میکنن تا نقص های خودشونو بپوشونن به هر حال ولشون کن جوگیرن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ادما ظاهرشون حفظ میشه ولی هر روز فقیرتر میشن زیاد دیدم اینجور آدما رو اکثرا هم چون فقیرن اینجوری ...

ناراحت کننده اس  به جای کتاب خریدن حتی طلا خریدن و‌پی انداز برای آینده حتی خرج سفر رفتن

خرج های ماهانه بی دلیل 

اسمش هم میکذارن به خودشون رسیدن

طرف اینجا میگفت به نظرم هرکی ناخن نگذاره بوتاکس نکنه ژل لب نزنه امله!!؟ این باید تفکر دختر ایرانی باشه؟

ناراحت کننده اس به جای کتاب خریدن حتی طلا خریدن و‌پی انداز برای آینده حتی خرج سفر رفتنخرج های ماهان ...

اینا خودشون بنده خداها قربانی شدن 

زن ایرانی عموما درامدی نداره... ینی کاری کردن که سهم زن ها از اشتغال کم باشه 

حالا با این وجود اومدن یه کاری کردن که چس مثقال پولی که تو دست زن ایرانی هست ببره بچسبونه به قیافه اش که بیان اینو بپسندن... 

اصلا نباید زیاد با اینا همکلام بشی اصلاح ناپذیرن میزنن مغز تو رو هم به باد میدن

هر ماه که رنگ نمیزارن سالی دو سه بار. اونم والا الان کسی پول مفت به ارایشگر نمیده خودشون تو خونه یه ...

پس اونایی که تو دیدی پولدار نیستن عزیزم 

من با شیری که جلوم نعره میکشه میجنگم نه با سگی که پشت سرم واق واق میکنه .