2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوش بگذرون بی خیال درس من عمرم رو پای درس گذاشتم به هیچ نرسیدم صفر بودم صفر هستم 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

واقعا موفق باشید شما مدرستون سمپاد بوده؟؟من مدرسم دولتیه آخه نمیتونم

من غیرانتفاعی بودم اسم الانش رو واقعا نمیدونم.  بدون کلاس کنکور.  همیشه شاگرد اول بودم خودم میخوندم. ولی منظورم به این بود از تفریح غافل نشو حتی در طی دوران مدرسه و روزای کنکور هفته ای یک بار تفریح کن.

من خانوادم طوری نیستن که بعدا حمایت مالیم کنن این توصیه برای کسیه که حمایتش میکنن😅🌺

منم حمایتم نکردن تا حالا آخه نمیخوام مثل من افسرده بشی تنها بشی برو مهارت یاد بگیر  پیج بزن کم کم شروع کن من منطقه محرومم زندگی اینجا خیلی سخته اگه پول نداشته باشی 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

من غیرانتفاعی بودم اسم الانش رو واقعا نمیدونم. بدون کلاس کنکور. همیشه شاگرد اول بودم خودم میخوندم. ...

مدرسه غیرانتفاعی خیلی با دولتی فرق داره؟؟چقدر مدرسه تاثیر داره؟؟چون معلم ریاضی ما پارسال اصلا درست درس نمیداد ۲۴ نفر تو کلاسمون افتادن منم در حد قبولی نمره گرفتم

منم حمایتم نکردن تا حالا آخه نمیخوام مثل من افسرده بشی تنها بشی برو مهارت یاد بگیر پیج بزن کم کم شر ...

منم منطقه محروم زندگی میکنم میدونم چی میگین برای همین میخوام درس بخونم به هرحال هرکی از یک راهی موفق میشه من درس خواندن رو دوست دارم فقط نمیخوام چون پول کلاس نمیدم زحماتم الکی باشه

منم منطقه محروم زندگی میکنم میدونم چی میگین برای همین میخوام درس بخونم به هرحال هرکی از یک راهی موفق ...

موفق باشید عزیزم 💚 

مدرسه غیرانتفاعی خیلی با دولتی فرق داره؟؟چقدر مدرسه تاثیر داره؟؟چون معلم ریاضی ما پارسال اصلا درست د ...

اون سالها من به دلیل این رفتم غیر انتفاعی (دو سال اخر رو) که مدرسه دولتی ای که بودم اون کوچه ش متاسفانه محل چند تا معتاد شده بود خونشون اونجا بود و کوچه تنگ و باریکی بود محله بد نبود ولی مدرسه جای بدی بود و اموزش پرورش هم اجازه نمیداد غیر محله های مخصوص جای دیگه ای ثبت نام کنی  ولی از بابت درس دادن برای شخص من تفاوتی توش نبود. 

اون سالها من به دلیل این رفتم غیر انتفاعی (دو سال اخر رو) که مدرسه دولتی ای که بودم اون کوچه ش متاسف ...

خیلی ممنونم امیدوار شدم بنظرتون برای درسایی که ضعف دارم مثل ریاضی چکار کنم؟؟ریاضی دهمو کمو بیش بلدم