2777
2789
عنوان

خونریزی مغزی نوزاد

438 بازدید | 19 پست

سلام

خدمت همه ی مامانهای عزیز

من پسرم الان ۱۶ روزشه متاسفانه فشار بالا داشتم و پسرم با خونریزی شدید مغزی نارس زایمان شد...از روز تولدش تا الان توی nicu بستریه...کلا خواب بود تا چند روز پیش...خوشبختانه دو سه روزه هوشیاریش بهتره و مکیدنش داره بهتر میشه ولی بدبختانه دور سرش داره بزرگتر میشه و هیدروسفالی میشه...کسی از دوستان تجربه ی این مورد رو داشته ؟؟هر روز هی امیدوار میشیم و هی می‌میریم و زنده میشیم با این شرایط...دکترها هم میگن فقط باید صبر کرد با شرایط بدتر هم خوب شدن ولی ممکنه که باز هم مشکل دار بشه و ی آسیب حداقلی حداقلش مغزش بیینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرستارم 

ایشالله خوب میشه من بیمار بد تر از این هم داشتم که دکتر میگفت 2 یا 3 ساعت بیشتر زنده نمیمونه ولی زنده موند و خوب شد و الان هم که ازش خبر دارم سالمه 

امیدت به خدا باشه اون خیلی بزرگه تنها کسی که میتونی ازش کمک بخوای اونه و مطمئنم به خودت و بچه ات کمک میکنه، عظمت خدارو دست کم نگیر و فقط دعا کن❤🙂 

دیگه امیدت به خدا باشهباید صبر کنیفشارت کنترل نمیشد ؟

چرا کنترل میشد حتی دو روز هم ب خاطرش بیمارستان بستری شدم...دو هفته قبل سزارین...دکتر متاسفانه اگه همونجا برمی‌داشت ریسکش کمتر بود ولی گفت تا ۳۷ هفته میتونی نگه داری ولی متاسفانه نشد و فاجعه شد

خیر سرم کنترل میشد ب حساب از ۱۴ بالاتر نمیرفت

از اونجایی که خیلی سرچ کردم و توی پستهای قبلی مامانها سوال رو پرسیده بودن و بعدش حالا یا بچشون خوب شده یا نشده و نصفه و نیمه ول کردن و تا ته ادامه ندادن که ب درد باقی مامانها بخوره من سعی میکنم جز ب جز روند درمانش رو توضیح بدم تا در آینده این پست به درد مامانهای احتمالی که خدا بهشون صبر بده بخوره 

امروز چون سرش نوی ۴ روز تقریبا ۲ و نیم ساعت بزرگ شده بود فعلا سرش رو ی برش ریز دادن و ی کمی آب با سرنگ تخلیه کردن و قرار شد توی دو سه روز آینده اگه بهبود پیدا نکنه به عمل  و گذاشتن دستگاه توی سر بینجامه...😩😩

براش بعد ۷ ۸ روز مکاتبه هم نویت عکس mrv گرفتن و نوبتش تایید شد

2810