2777
2789
عنوان

ورم کردن تو بارداری خطرناکه

87 بازدید | 15 پست

ما دو نوع ورم توی بارداری داریم یکیش طبیعیه یکیشم نشونه بیماریه. اگه فقط ورم باشه و علائم دیگه نداشته باشه معمولا طبیعیه‌‌‌‌‌....

شما توی بارداری ورم داشتین؟ کجاهای بدن یشتر ورم داشتین و از چند ماهگی ورم‌تون شروع شد؟

وقتی یک ماما، مامان میشه   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورم یک طرفه میگن باید پیگیری بشه 

من ورمم کم بود شاید خودم متوجه نبودم نمیدونم

چند روز بعد زایمان رفتم بیمارستان پرستار نشناخت اول گفت چقد ورممم داشتی😐😐😐

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

من الان شش ماهمه ورم دارم دست و پاهام، صورتم

برای پاهاتون باید چند بار بالا بگیرین در طول روز تا ورم‌ش کم بشه. طولانی هم رو پاهاتون نا‌یستید. غذای شور هم زیاد از حد مصرف نکنین.

وقتی یک ماما، مامان میشه   
برای پاهاتون باید چند بار بالا بگیرین در طول روز تا ورم‌ش کم بشه. طولانی هم رو پاهاتون نا‌یستید. غذا ...

برای کنترل قند چی خوبه؟ اصصلا شیرینی جات مصرف نمیکنم، ولی یه خرده،خیلی کم قندم بالاست

جواب مخالفینم رو نمیدم، حوصله بحث ندارم....یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست.... زنگ بعد حساب داریم
ورم یک طرفه میگن باید پیگیری بشه من ورمم کم بود شاید خودم متوجه نبودم نمیدونمچند روز بعد زایمان رفتم ...

منم بعد از زایمانم رفتم بیمارستان پرستار بخش میگفت شماها چقدر بعد زایمان عوض میشین.😁

وقتی یک ماما، مامان میشه   
اول پاهام بعد دستام من الان ۶ماهمه پاهام ی مقدار ورم کرده

غذای شور زیاد نخورین، آب زیاد بخورین، فشارخون تون هم کنترل کنین. طولانی روی پا نشینین یا واینستید. 

وقتی یک ماما، مامان میشه   
غذای شور زیاد نخورین، آب زیاد بخورین، فشارخون تون هم کنترل کنین. طولانی روی پا نشینین یا واینستید.

نمکم کم مصرف میکنم مقاومت شریان رحمی دارم باور میکنی بیشتر درازکشم و استراحم نا ندارم خیلی حس خستگی دارم شبا نمیتونم بخوابم کلافه م 

برای کنترل قند چی خوبه؟ اصصلا شیرینی جات مصرف نمیکنم، ولی یه خرده،خیلی کم قندم بالاست

فقط شیرینی نیست که قند رو بالا میبره، مثلا خود برنج ماکارونی سیب زمینی سس و.‌‌.. کربوهیدرات دارن و قند رو بالا میبرن. یکم توی روز پیاده روی هم انجام بدین. 

وقتی یک ماما، مامان میشه   
نمکم کم مصرف میکنم مقاومت شریان رحمی دارم باور میکنی بیشتر درازکشم و استراحم نا ندارم خیلی حس خستگی ...

یه سری چیزا دیگه دست ما نیست ما تا جای ممکن رعایت میکنم دیگه ببینیم چه جور پیش می‌ره.

وقتی یک ماما، مامان میشه   
2810