2777
2789
عنوان

الویه ام روغن پس داده چیکارکنم توروخدا ی راه حل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 64 پست
درست میشه دیگه چرب نیست

درس گیشه بزاری یخجال هم تا صبح بهتر میشه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

صدبارررر تا حالا الویه گذاشتم حتی بار اولم که فقط از اینترنت یاد گرفتم بازم روغن نداد شما مگه به الو ...

عزمزمه موادم داغ بود سس از روغن درست میشه

دمای مواد و سس یکی نبود و اینو الان متوجه سدم 

منم همین الان به همچین مشکلی بر خوردم. سالاد الویه ی منم روغن انداخت. انگار روغن ریخته باشم، اون شکلی شده😐😐😐😐مزه ش هیچ تغییری نکرده و اتفاقا خوش طعمه فقط نمیدونم چرا این ریختی شده😐😐😐

عزمزمه موادم داغ بود سس از روغن درست میشهدمای مواد و سس یکی نبود و اینو الان متوجه سدم

میشه بگی اسم سسش چی بود...من همیشه سس به مواد گرم زدم....هیچ وقت تو این همه سال ندیدم روغن پس بده....اما دوبار میشه موادم به فنا رفت....الآنم همینطوری شد....سس مهرام بود.....زنگ زدم پشتیبانی .....بهشون گفتم....دوبار اینطوری شد

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
منم همین الان به همچین مشکلی بر خوردم. سالاد الویه ی منم روغن انداخت. انگار روغن ریخته باشم، اون شکل ...

وای....دقیقا ماله منم همین شکلی شد......اسم سسش چی بود ؟

برای منم سس مهرام بود موادمم سرد بود روغن انداخت

دقیقا برا منم مهرام بود....دو دفعه برام پیش اومد....اونم تو این گرونی ....چقد ضرر کردم...کلی مواد با شیشه سس ریختم دور....زنگ زدم به شرکتش.....بهشون گفتم....