2777
2789
عنوان

الویه ام روغن پس داده چیکارکنم توروخدا ی راه حل بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2271 بازدید | 64 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدبارررر تا حالا الویه گذاشتم حتی بار اولم که فقط از اینترنت یاد گرفتم بازم روغن نداد شما مگه به الو ...

سس مایونر کلش روغنه حتما سرد بوده با سیب زمینی داغ قاطی کرده سسش اینجور شده

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خانوما این وسط ترفندبرای خوشمزه تر شدن سالاد الویه هاتون هم بگین

من حتما با مرغ درست میکنم نه ژامبون، یه هویج توش رنده میکنم، یه قاشق آبلیمو هم میزنم. ماست هم به هیچ عنوان قاطی سس نمیکنم. 

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

ببین چاله کن وسطشو یکم بعد روغنشو بردار 

سیب زمینی یدونه بزن 

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خانوما این وسط ترفندبرای خوشمزه تر شدن سالاد الویه هاتون هم بگین

اگر با مرغ درست کردی چند حبه سیر هم له له کن بریز داخل الویه.انگار ک کالباسم اضافه کردی .انقد خوشمزه میشه ک نگو.حتما ی بار تست کن.مزه کالباس میگیره ولی مرغ داره.

یکی اینکه فلفل سیاه حتما ب مواد الویه بزنید و اینکه سیب زمینی و هویج میتونید داخل همون آب مرغ بپزید خیلی مزه بهتری میگیره 

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭