نوشين٧١ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 149 عنوان دکتر زنان خوب توی تهران برای بارداری 50 بازدید | 9 پست دوستان من پیش ی دکتر میرم خیلی خوبه ولی بنا ب دلایلی نمیخوام باهاش ادامه بدم خواهش میکنم ی دکتر خوب سمت غرب و شمال تهران بهم معرفی کنید این دوران بارداری خوب و خوش بگذره خدايا به زندگيم ارامش بده هر لحظه❤️ 1403/06/15 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37318 دکتر مرضیه رمضان زاده ماه هست دکتر خودمم بود من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نوشين٧١ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 149 دکتر مرضیه رمضان زاده ماه هست دکتر خودمم بود سرچ کردم همه راضی بودن ازشون ببینم میتونم وقت بگیرم ازشون حتما میرم ممنونم خدايا به زندگيم ارامش بده هر لحظه❤️
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37318 سرچ کردم همه راضی بودن ازشون ببینم میتونم وقت بگیرم ازشون حتما میرم ممنونم حتما پشیمون نمیشی من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نوشين٧١ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 149 حتما پشیمون نمیشی میدونی کدوم بیمارستان هست؟؟؟ خدايا به زندگيم ارامش بده هر لحظه❤️
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37318 میدونی کدوم بیمارستان هست؟؟؟ بیمارستان اتیه تو شهرک غرب و بیمارستان مادران البته تو مادران کمتر کار میکنه بیشتر اتیه هست برا ویزیت هم باید بری مطبش تو آتیه خواهر منم یکسال قبل پیش ایشون سزارین شد تو مادران من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نوشين٧١ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 149 بیمارستان اتیه تو شهرک غرب و بیمارستان مادران البته تو مادران کمتر کار میکنه بیشتر اتیه هست برا ویزی ... ممنونم عزیزم سعی میکنم تواس بگیرم باهاشون فردا خیلی لطف کردی ممنونم واقعا خدايا به زندگيم ارامش بده هر لحظه❤️
نوشين٧١ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 149 دکتر مرضیه رمضان زاده ماه هست دکتر خودمم بود وقت گرفتم اومدم اینجا دیدم ی دکتر دیگس گفتن خانوم دکتر۵ سال دیگه کلا کار نمیکنن ۷۵ سالشه خدايا به زندگيم ارامش بده هر لحظه❤️
۰۰۱۰ عضویت: 1396/08/06 تعداد پست: 37318 وقت گرفتم اومدم اینجا دیدم ی دکتر دیگس گفتن خانوم دکتر۵ سال دیگه کلا کار نمیکنن ۷۵ سالشه 5 سال کار نمبکنه 😕😕 همین بکسال پیش خواهرم پیشش سزارین کرد چطور ۵ سال گفتن کار نمیکنه من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
نوشين٧١ مدیر استارتر عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 149 5 سال کار نمبکنه 😕😕 همین بکسال پیش خواهرم پیشش سزارین کرد چطور ۵ سال گفتن کار نمیکنه نميدونم والا سنش بالاس؟؟؟؟ خدايا به زندگيم ارامش بده هر لحظه❤️