2777
2789

با یه بوه ۷ ماهه.

چند روزه از صبح تا شب از شب تا صبح .تنهام با بچه توی خونه .

ن شوهرم ن خانواده پیشم نیست. همشون مریض شدن تو قرنطینه ن.

واقعا خستم و میترسم.

اگه خودم تنها بودم عین خیالم نبود .از بچه میترسم .سینه خیز همه جا میره. همه چی میکنه دهنش .منم ک تنها.خواب شب هم بهم حروم شده

منی که کل سالو شب تنها بودم با به بچه دوساله و ۴ماهه😐

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣

اره. سخت نگیر

تو تنها نیستی .خدا حواسش هست

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم 😢😢واقعا سخته یه پرستار نمیتونی بگیری ؟مریضی شون چیه؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

بله تمام عمرم نصف ماه رو تنها بودم چیزی نیست نترس با بچه هم تنها بودم 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اینقد کم تحمل نباشین.

خیلیا مادر تنهایی هستن.

شما که فقط چند روزه.

من ماههاس بخاطر مریضیه بچه م خونه نشینم و افسردگی گرفتم.😔 ولی چه کنم که مادرم و باید با باباش فرق داشته باشم و براش مثه شمع آب بشمو دارم میشم.

خانوم هستم
همههمشون یه مدل سرما خوردنب پرستار اعتماد ندارم

پرستار بیار خودتم باش یه روز بیاد باشه استراحت کنی

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
یعنی واقعا مادر بودن سخت ترین کار جهانه

بله کار بی مزد مواجبی که تعطیلی هم نداره 

خدا همه بچه ها روزیر سایه پدر مادر حفظ کنه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عزیز شما مادری و باید محکم باشی من با دو قلو تنها بودم گاهی الان تا شب ک شوهرم بیاد تنهام

منم کلا تنهام .شوهرم صبح میره ۲ و سه شب میاد. 

ولی میدونی الان کلا تنها شدم

بعد خستم هفت ماهه تو خونه تنها مشغول بچه داریم. تحمل منم همینه دیگه.