2777
2789
الهی بگردم میفهممت واقعا بهشتی باشه واسه مادراس خدا بهت قوت بده بچه منم انشالله سالم باشه بدنیا بیا ...

انشالله بارداری و زایمان راحت و بی دردسری داشته باشی و یک بچه سالم و صالح و زیبا و خوش اخلاق به دنیا بیاری

😂😂😂😂الهی خوبه نه،؟😂😢

شیرینه ولی خب اذیت داره من بچه اولمه الان ۴ هفته خونه مامانمم تا بچه ام از ۴۰ روزگی دربیاد

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

می ارزه عزیزم، طبیعی بودی یه سز؟

طبیعی متاسفانه زایمان بدی داشتم حتی هرشب یادم میاد و گریه میکنم 

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗
الان که باید خوابت خوب باشه.. ماه های بعد میگن خواب نداری

نه من خیلی دو سه هفتس حالم بده اینقد که پروژسترون وارد بدنم میکنم سیاف و امپول لگه بینی دارم نمیدونم عوارض اوناس توخونه ام تنهام افسرده شدم

ای وای عزیزم متاسفم😢من خیلی میترسم هرچهقدرم راجبش تحقیق میکنم به نتیجه ای نمیرسم

من کلاسایه امادگی زایمان رو شرکت نکردم تنبلی کردم

واسه همین اینجور شد خیلی روزای بدی رو گذروندم  ولی خدارو شکر اون درد وحشتناک بخیه رفت و زخمم جوش خورد 

راسته میگن به حالت اولش برنمیگرده و این حرفا

اره حتی تنگ تر