2777
2789
عنوان

حرفای دیشب دخترم خیلی نگران و عصبی ام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6401 بازدید | 83 پست
خودم صورتمو‌ فیلر زدم نه به خدا اخه تا کفت من دوست دارم شبیه تو باشم چرا نیستم زد زیر گریه شبیه بابا ...

مامان منم میگه شبیه عمتی🤣 ببین گلم طبیعیه بهش لوازم آرایشی ندید ک عادت منه بهش

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

خودم صورتمو‌ فیلر زدم نه به خدا اخه تا کفت من دوست دارم شبیه تو باشم چرا نیستم زد زیر گریه شبیه بابا ...

هیچ وقت نگو شبیه عمتی بگو عین بچگی های خودمی ،منم شبیه تو بودم بزرگ شدم تغییر کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اثر اینترنت ما هم از ابن حرفا میزدیم اما دیگه تو این سن این کارای دخترای بزرگ رو میکنه مثلا عاشق آرا ...

حیفه واقعا از این سن انقدر درگیر این چیزاست

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد ولی بشر معنی انسانیت را درک نکرد…!🍂

اره انقدردرگیرظاهرت بودی اونم یادگرفته

خب من به خودم‌مثل خیلی از خانم های دیگه رسیدم رونین پوستی دارم رفتم بیرون آرایش کردم یعنی همه دخترا آنقدر از مادرشون الگو برداری می‌کنن این خیلی از من الگو برداری میکنه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

طفلی نه عزت نفس داره نه اعتماد به نفس، این دو تا موضوع هم بیشتر تا ۳ سالگی نهادینه میشه،یه مشکلی بوده که بچه این افکارو راجع به خودش داره، یا زیاد بهش محبت نشده در آغوش گرفته نشده، یا برچسب خورده، یا موقع از پوشک گرفتن اذیت شده، یا شما خیلی درگیر ظاهر بودی و الگو‌ برداری کرده، هرچی که هست حتما از مشاور کودک کمک بگیر🌻

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
اتفاقا مادر منم خیلی خوشگله بخاطر همین همیشه از بچگی سر قیافه حرص خوردیم

منم‌ پدرم خیلی خوشگله بوده چشمای سبز و‌بور اما شبیه اش نشدیم اما خب مهم‌ نبود برامون

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دختر منم ۵سالشه ،مدام میاد ازم میپرسه مامان من خوشگلم؟منم کلییی ازش تعریف میکنم ،نمیدونم کارم درسته ...

منم دیشب کلی ازش تعریف کردم اما آخر کفت نمیتونی منو گول بزنی خودم میدونم‌ زشتم در حالی که اصلا زشت نیست 

من مخالف عمل زيبايي نيستم ولي اگر اغراق شده ژل و تزريق انجام دادين متاسفانه تاثير خودتونه بچه ها عزت ...

اغراق امیز نیست مثل خیلی از خانمای دیگه صورتم لاغر بود دوست داشتم پر بشه تزریق کردم 

منم‌ پدرم خیلی خوشگله بوده چشمای سبز و‌بور اما شبیه اش نشدیم اما خب مهم‌ نبود برامون

آخه میدونی مامانم هی مارو با اینو اون مقایسه میکرد روحمون شدید لطمه خورد چون خودش برتر بود توقع داشت ماهم مثل اون باشیم نتیجش شد اینکه الان منو خواهرم کمبود اعتماد بنفس داریم

خوب یکسری از کارهای براش بکن من امسال دخترم گفت کاش موهام میتونستم مثل عروسک صورتی کنم با دکلره موها ...

یعنی موهاشو دکلره کردی؟؟ خوب نیست اخه بعدم می‌خواد. بره مدرسه ایراد می‌گیرن شاید براش حنا بذارم هم تقویت بشه هم یکم رنگ بگیره 

بله از خودتون احتمالا مکالمه هاتون و رفتارتون رو شنیده و دیدهسعی کنید بیشتر روی مرتب بودن و سلامت ان ...

اتفاقا گفتم بهش تو فقط باید به اندامت برسی جون قدت بلنده به اندامت برسی میشی عین اون عروسک باربی ها که دوست داری تاکید می‌کردم هرکس تو صورتش یه زیبایی هایی داره 

یعنی موهاشو دکلره کردی؟؟ خوب نیست اخه بعدم می‌خواد. بره مدرسه ایراد می‌گیرن شاید براش حنا بذارم هم ت ...

اره اتفاقا عید گذاشتم مدرسه هم میرفت چه اشکالی داره الان خودش خسته شده میگه کوتاه کن رنگیاش رو 

اگر زیاد آرایش غلیظ میکنید، نکنید ک بچه فکر نکنه خوده واقعیش و باید تغییر بده و یا حتما نیاز داره ب ...

نه اصلا آرایش غلیظ نمبکنم یا مژه نمیزارم ناخن کاشت نمیکنم ولی به پوستم خیلی می‌رسم که به نظرم کار درستی هست می‌خوام‌برم باشگاه که اونم ببینه یاد بگیره 

والا من ۱۶ سالمه از وقتی که یادم میاد این حرفارو به مامانم میزنم، دلیلش هم خب این هست که اعتماد به ن ...

کلا قبل از اینکه کار زیبایی کنم همیشه میگفت از بچگی من دوست دارم شبیه تو‌باشم نه شبیه بابا

کلاس میره زبان نقاشی اما زود دلشو می‌زنه 

کلا همیشه از شرایط ناراضی هست اگر چیزی باب میلش نباشه