2777
2789
عنوان

حرفای دیشب دخترم خیلی نگران و عصبی ام کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 6401 بازدید | 83 پست

خوب یکسری از کارهای براش بکن من امسال دخترم گفت کاش موهام میتونستم مثل عروسک صورتی کنم با دکلره موهاش رو بیرنگ کردم ۱۵سانت پایین بعد صورتی کردم در حالی که خودم تا حالا رنگ نزاشتم یا دوست داشت ناخن بکاره مصنوعی گرفتم تا ناخن های خودش بلند شد با همونا حال میکنه 

بله از خودتون احتمالا مکالمه هاتون و رفتارتون رو شنیده و دیده

سعی کنید بیشتر روی مرتب بودن و سلامت اندام تاکید کنید برید دنبال خوندن کتاب و یاد گرفتن مهارت  سعی کنید ادمهارو به خاطر توانایی های اکتسابی شون اراده و شخصیتشون تحسین کنید تا دخترتون هم یاد بگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا میخواستم بگم چون خودتون درگیر زیبایی هستین که دیدم دو خط آخر خودتون نوشتین

خب من هیچ وقت از ظاهرم ناراضی نبودم اما دخترم میگه من از صورتم. بدم میاد 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

اگر زیاد آرایش غلیظ میکنید، نکنید 

ک بچه فکر نکنه خوده واقعیش و باید تغییر بده و یا حتما نیاز داره به یه چیزی تا قشنگ تر بشه 

تو خونه همیشه از عضوی صورتش بگید و تعریف کنید    

والا من ۱۶ سالمه از وقتی که یادم میاد این حرفارو به مامانم میزنم، دلیلش هم خب این هست که اعتماد به نفس ندارم 

مامانم هم حرفای شمارو بهم میزنه ولی اثری نداره هر چقدر اینارو بهش بگی بیشتر از خودش بدش میاد انگار داری گولش میزنی 

به نظرم کاری باهاش نداشته باش خودش درست میشه یا بعضی وقتا غیرمستقیم بگو خیلی خوشحالم که دختر خوشگلی مثل تو دارم و این حرفا

ولی خب به نظرم این حرفا از بیکاریه 

بزارش ورزشی یا کلاسی چیزی، هر چقدر توانایی هاش بره بالاتر اعتماد به نفسش هم بیشتر میشه

من وقتی تو والیبال پیشرفت میکنم حسم به خودم هم بهتر میشه یا وقتی تو شغلم بهتر میشم احساس زیبایی میکنم خود به خود، برای همین نذار بیکار بمونه

شاید هم چون شما خیلی به خودتون رسیدین و متفاوت شده چهرتون دوست داره مثل شما باشه💁🏻‍♀️

عضو افتخاری خاندان بریجرتون👸🏻..
خیلی زوده واسه این حرف ها فکر کردم ۱۶و۱۷ سالشه موهاش رو مدل های خوشگل درست کن واسشلباس هایی که دوست ...

کلی لباس داره بالم لب ادکلن رژلب کلی کش هرچی بخواد براش می‌خریم‌ اما همیشه ناراضی هست 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
کلی لباس داره بالم لب ادکلن رژلب کلی کش هرچی بخواد براش می‌خریم‌ اما همیشه ناراضی هست

مشاور

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
۶ ۷ سالشه صورتش رو ژل زده ؟ چرا حس میکنم خاستی از خودت تعریف کنی ؟‌ببخشید ناراحت نشی ی لحظه این فکر ...

مامانه ژل زده نه بچه😒

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
۶ ۷ سالشه صورتش رو ژل زده ؟ چرا حس میکنم خاستی از خودت تعریف کنی ؟‌ببخشید ناراحت نشی ی لحظه این فکر ...

خودم صورتمو‌ فیلر زدم نه به خدا اخه تا کفت من دوست دارم شبیه تو باشم چرا نیستم زد زیر گریه شبیه باباش وعمه هاش هست هروقت میگم شبیه عمتی ناراحت میشه 

مامانه ژل زده نه بچه😒

اها فک کردم بچه گفته ژل زدن صورتم تپل بشه ی لحظه هنگ کردم 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

اینا همش اثرات سوشال مدیاس

اثر اینترنت ما هم از ابن حرفا میزدیم اما دیگه تو این سن این کارای دخترای بزرگ رو میکنه مثلا عاشق آرایش هست هرچی میگم عزیزم تو‌بدون آرایش خوشگل تری گوش نمیده واقعا نگرانم