2777
2789

بچه باهوشی هست جوری دوسه سال بیشتر ازسنش میفهمه دیشب داشت با من حرف میزد میگفت من از خودم خوشم نمیاد از خودم بدم میاد از همه چیزم بدم میاد من خوشگل نیستم از قیافه ام‌خوشم نمیاد من بدون آرایش زشتم چرا من چشمام آبی نیست موهام‌ صورتی نیست …. آخرم با چشمای اشکی و گریه گفت من دوست داشتم شبیه تو‌ باشم چرا صورت من شبیه تو نیست تو‌ چرا خوشگلی من نیستم تو بدون آرایشم خوشگلی فقط هنگ بودم نمیدوستم چی بگم بعد بهش گفتم دخترم من به خودم رسیدم که خوشکل شدم گفتم  تو موهات‌ لخت خوشگل همه خانما میرن کراتین میکنن که موهاشون مثل تو بشه قدت از همه دوستات بلنده تره صورتت گرد من رفتم ژل زدم که صورتم مثل تو تپل بشه کلی باهاش حرف زدم اززیبایی هاش تعریف کردم آخرم گفت من‌ با حرفات گول نمیخورم من از خودم خوشم نمیاد به خدا اردیشب بهم ریختم با حرفاش چرا از الان باید آنقدر تو فکر ظاهر وزیبای باشه چیکار کنم این فکرارو نکنه واقعا گاهی پشیمون میشم از بچه دار شدن میترسم‌ نتونم ازش مراقبت کنم خوب تربیتش کنم خیلی خیلی حساس هست 

من خودم به ظاهرم خیلی اهمیت میدم ممکنه از من یادگرفته باشه بچه های ۶و۷ ساله شما این حرفارو میزنن؟؟

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی زوده واسه این حرف ها فکر کردم ۱۶و۱۷ سالشه 

موهاش رو مدل های خوشگل درست کن واسش

لباس هایی که دوست داره و خاص براش بگیر

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)

۶ ۷ سالشه صورتش رو ژل زده ؟ چرا حس میکنم خاستی از خودت تعریف کنی ؟‌ببخشید ناراحت نشی ی لحظه این فکر رو کردم اگر اینارو گفته ببرش مشاور

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

منم یادمه تو سن دختر شما که بودم خیلی قیافم برام مهم بود

یه سنی طبیعی هست مثلا سن ۱۴ ۱۵ سالگی تا بالا اما ۷ سال برا این افکار خیلی زوده 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من مخالف عمل زيبايي نيستم ولي اگر اغراق شده ژل و تزريق انجام دادين متاسفانه تاثير خودتونه بچه ها عزت نفس رو از مادر ميگيرن وقتي شما از خودت راضي نباشي اونم نيست 

كاش اگر امكانش بود جوري كارهاي زيبايي رو انجام ميدادين كه دخترتون متوجه نشه