2777
2789

پسرم سه سالشه ولی تاخیر گفتار داره دارم کاردرمانی و گفتار درمانی آنلاین براش انجام میدم هنوزم از پوشک نگرفتمش به نظرتون بچه دوم و بیارم یا سخت میشه کارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دارم انلاین براش کاردرمانی و گفتار درمانی انجام میدم و خیلی خوبم پیشرفت کرده

شما بچه سه ساله رو هنوز پوشک نگرفتی

هنوز نمیتونه درست صحبت کنه

گفتار درمانی پیش ی دکتر خوب نبردی

اینارو حل کنید اول

بارداری دیگه حال و حوصله برای تمرین حرف زدن و یاد دادن دسشویی رفتن نمیزاره

شما بچه سه ساله رو هنوز پوشک نگرفتیهنوز نمیتونه درست صحبت کنهگفتار درمانی پیش ی دکتر خوب نبردیاینارو ...

شما از کجا میدونی که من دکتر خوب نبردم من ماهی ۶ میلیون دارم هزینه میکنم براش پیش دوتا از بهترینای تهران ،در ضمن پوشک گرفتنم میخام اصولی سال اینده اقدام کنم  لطفا وقتی اطلاعی از جزئیات ندارید نظر ندید

شما از کجا میدونی که من دکتر خوب نبردم من ماهی ۶ میلیون دارم هزینه میکنم براش پیش دوتا از بهترینای ت ...

شما جزئیاتم میگفتی بعد نظر میخواستی

هیچ کسی از جزئیات خبر نداره

خودتون گفتین انلاین کار میکنم از هرینه ماهانه و بهترین دکتر حرفی نزدید

بچه سه ساله اصلا پوشک سایزش هست؟ سال اینده اصولی با به نوزاد تازه میخواین شروع کنید؟

خب وقتی نمیخواین نظر مخالف بشنوید عنوان کنید هرکس میگه بچه نیار نظر نده من میخوام بیارم دنبال تاییدم

بستگی به انرژی و توانایی های خودت داره و بچه ت

من اولی یک و نیم بود دومی باردار شدم طی بارداری از پوشک گرفتم همکاری کرد بچه خوبی بود 2سال و 5ماهه بود دومی دنیا اومد 

دومی دیرتر تونستم از پوشک بگیرم با این حال 3 ساله و 2ماهه بود سومی آوردم 😁

همشونم خودم خواستم فاصله زیاد نداشته باشن

الانم 8،و 6 و دو نیم ساله ن راضی ام

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

من دوست داشتم اختلاف سنی بین بچه هام ۶،،۷ سال باشه که نشد،،۳ سال خیلی کمه البته تا بیاد ۴ سال می شه.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

من دوست داشتم اختلاف سنی بین بچه هام ۶،،۷ سال باشه که نشد،،۳ سال خیلی کمه البته تا بیاد ۴ سال می شه.

البته تا بیاد حدودا پنج شیش سال میشه تا اون موقع هم از پوشک گرفتمش