2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صرفا اگه میخوای فقط پشت کنکور نمونی که نرو چون علاقه خیلی مهمه من همکلاسی داشتم پرستاری قبول شده بود ولی اومد حقوق صرفا بخاطر علاقه الانم خیلی موفقه ولی بعضیا علاقه نداشتن همون ترم اول انصراف دادن 

بستگی به علاقتون داره ولی من خودم حقوقو انتخاب نمی کنم چون حقوق دان ها و کلا وکلا شغلشون دروغگویی هست برای دفاع از موکلشون

من خودم یه بار کارم به شکایت کشیده بود وکیل طرف آمده بود واسه این که دفاع کنه از طرف کلا داشت درمورد من دروغ به قاضی می گفت

آنجا بود که فهمیدم شغلشون دروغگوییه واسه دفاع

و کلا یه شغل منفیه از نظر من 

بستگی به علاقتون داره ولی من خودم حقوقو انتخاب نمی کنم چون حقوق دان ها و کلا وکلا شغلشون دروغگویی هس ...

وکیل «کلا» کارش دروغگوییه بنظرتون جمله‌ی درستیه؟

یعنی اگر شما هم وکیل داشتید و وکیل از شما دفاع می‌کرد بازم دروغگو بود؟

بعنوان یه حقوق خوانده و کسی که آزمون وکالت هم قبول شده بهت میگم اگه حقوق خوندی ، فقط به فکر وکالت نباش

با ارشد حقوق هم میتونی خیلی جاها استخدام بشی

معدلت رو همیشه بالا نگهدار دار

مهارت های حقوقی مثل قرارداد نویسی و ... یاد بگیر

مطالعه زیاد داشته باش

زرنگ باشی پول خوبی میتونی دربیاری حتی بیشتر از وکالت

با کسی که طرف صحبتم نیست حرفی ندارم😘🌹

وکیل «کلا» کارش دروغگوییه بنظرتون جمله‌ی درستیه؟یعنی اگر شما هم وکیل داشتید و وکیل از شما دفاع می‌کر ...

برای این که از موکل خودش دفاع کنه داشت در مورد بنده همش به قاضی دروغ میگفت چیزی که خودم با چشمام دیدمو گفتم

چون حق با من بود ایرادی از من سراغ نداشت بله داشت همه چیزو دروغ میگفت برای دفاع

اگر می خواد دفاع کنه خب نباید این همه دروغ تحویل قاضی میداد راست بگه خب 

برای این که از موکل خودش دفاع کنه داشت در مورد بنده همش به قاضی دروغ میگفت چیزی که خودم با چشمام دید ...

من نگفتم اون دروغ نگفته 

گفتم چرا یک رفتار رو دارید به کل یک جامعه‌‌ی صنفی نسبت می‌دید!

من نگفتم اون دروغ نگفته گفتم چرا یک رفتار رو دارید به کل یک جامعه‌‌ی صنفی نسبت می‌دید!

شاید حق باشماست

چون به غیر از آن از نزدیک وکیل ندیدم

در نهایت پرونده به نفع من تمام شد و قاضی هم به مدرک نگاه کرد نه به حرفهای دروغ آن