2777
2789
عنوان

مامانم خیلی خطرناک شده

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 38 پست

تو تاپیک های قبلیت گفتی مامانت بیماری دوقطبی داره شاید حالش بد شده اینجوری گفته.

چون بیمار های دوقطبی یروز حالشون خوبه یروز بد.

جدی نگیر.

ببرش پیش پزشک روانشناس. 

از زمین خوردن کسى شاد مشو که نمیدانى گردش،روزگار براى تو چه در آستین دارد!☕️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای خندیدن ب این میرم جهنم💔🤣 حالم بد بود دیدم یهو خندم گرف

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

مامان منم 24 سالش بوده که پدرم آسمونی شده 

الانم 62 سالش هست و هیچ وقت ازدواج نکرده 

اما از این حرف ها تا حالا نزده 

با ادامه تحصیل کار و بزرگ کردن بچه ها سر خودش رو گرم کرده 

اما افسوس که الان  ما تنهاش گذاشتیم 

این بزرگترین غم زندگی منه 

تنهایی مادرم 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

مادر شوهرم ۴۲ سالش بود شوهرش فوت کرد

بعد بیست سال خواهر کوچیکش بعد فوت همسر اول صیغه شد این مادر شوهرم یه آبروریزی به راه انداخت که منم جوون بودم چرا صیغه نشدم بیشتر با پدرو مادرش دعوا داشت سر شوهرمم منت میذاشت که من بی شوهر موندم 

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
این و جدی می گم اخر هفته ها دست مامانتو بگیر ببرش تفریحمنم مامانم 4ساله بیوه شده نمیاد ببرمش موفقم ش ...

مامان منم افسردگی شدید داره همین دیروز از مسافرت اوردیمش خونه دیگ نمیدونم چکار کنم 

ب نظرم اینجور حرفا توی دل هممون هست ولی ممکنه به زبون نیاریم .مثلا وقتی از شرایطمون ناراضی باشیم دوست نداریم دیگران خوش باشن. مثال ساده وقتی درس رو‌ پاس نمیکردیم واقعا دوست داشتیم دیگران هم پاس نکنن . الآنم مادر ایشون فقط صداقت داشته و به زبون آورده. بنده خدا شایدم راست میگه