2777
2789
عنوان

ماه آخر بارداری م وزن بچم کمه خیلی ب خودم فشار میارم و زیاد میخورم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست

با اینکار بچه رو در معرض زردی قرار میدی این همه گرمی چخبره

وعده معمولی بخور ماکارونی دلستر باعث وزنگیری میشن و اینکه بیشتر وزن ارثیه یسریا کلا بچهاشون ریز میشن بعد دنیا امدنش بهش شیر خشک کمکی میدی تپلی میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینکار بچه رو در معرض زردی قرار میدی این همه گرمی چخبرهوعده معمولی بخور ماکارونی دلستر باعث وزنگی ...

کدوم گرمه عزیزم 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 
کدوم گرمه عزیزم

اجیل شیر موز خرما همشون گرمین و اینکه فعلا ۳۴ هفته ای یعنی ۸ ماه بچه هفته های اخر وزن میگیره وزن بچت که خوبه تا زایمان ۳ کیلو میشه نرماله فقط برای خودت ی اصافه وزن خوشگل میمونه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اجیل شیر موز خرما همشون گرمین و اینکه فعلا ۳۴ هفته ای یعنی ۸ ماه بچه هفته های اخر وزن میگیره وزن بچت ...

دو هفته دیگه زایمان دارم سزارین 

دو هفته دیگه زایمان دارم سزارین

سزارین ۳۸ هفته انجام میشه ۳۶ که زوده هنوز

انشاا.... به سلامتی‌ نه عزیزم استرس نگرانی کلا خوب نیس برا دو هفته هم وزن میگیره فقط پر خوری نکن و ا ...

تکوناش بیشتر شده

اجیل شیر موز خرما همشون گرمین و اینکه فعلا ۳۴ هفته ای یعنی ۸ ماه بچه هفته های اخر وزن میگیره وزن بچت ...

دوست دارم چهار کیلو شه

دوست دارم چهار کیلو شه

این همه گرمی بچت زردی میگیره