2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهزاد چاوشی؟ آره کلک ؟ 😅

حرف اونه؟ 

نه جدی چون من تو هر سه رشته هم شاغل دیدم هم بیکار . دختر دوستم با رتبه ۱۰۰۰ روانشناسی خواند شاغل نیست . 

حقوق دولتی دیدم بیکار حقوق آزاد و پیام نور دیدم وکیل 

حسابداری دولتی دیدم بیکار حسابداری آزاد و پیام‌نور دیدم شاغل 

کلا اشتغال بسته به رشته و دانشگاه نیست 

ب نظرت من ک ریاضیم ضعیفه واقعا هم علاقه ایی ندارم بیام حسابداری موفق میشم اصلا بدرد من میخوره بیشتر ...

حسابداری فقط یه ریاضی 1و2 داره 

یه ذره اون سخته 

بقیش جمع و تفریق 

با خسابداری همه حا میتونی بری مخصوصا اگه تهران باشه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا
اآنقدر گیج شدم حقوق خیلی شاخه داره اخ بیشتر به اون متمایلم از طرفی میگن روان تا فوق بخونی خیلی خوبه ...

روانشناسی فوق هم فایده نداره باید دکترابگیری 

ولی حقوق شما خودتم دفتر نزنی میتونی کنار ی وکیل کار کنی درامدشم ک عالیه

از ارشد دیگه پیشنهاد کاری شروع میشه حتی اگه خودت جدا نخوای مطب بزنی

عزیزم ببخشید میشه از رشتتون برای من توضیح بدید مخصوصا ترم اول سختی درسها در چ حده؟ بیشتر مفهومیه یا حفظی . به درسهای ۳ سال دبیرستان مربوطه یا نه البته من تجربی بودم

🌱🤍
حسابداری فقط یه ریاضی 1و2 داره یه ذره اون سخته بقیش جمع و تفریق با خسابداری همه حا میتونی بری مخصوصا ...

بنظرتون برای کسی که رشتش تجربی بوده سختی درسهای حسابداری در چ حده؟ میشه از پسش براومد؟درسهای ترم اول مربوطه ب درسهای دبیرستانه یا نه؟

ببخشید زیاد شد😅🙏

🌱🤍
بنظرتون برای کسی که رشتش تجربی بوده سختی درسهای حسابداری در چ حده؟ میشه از پسش براومد؟درسهای ترم اول ...

اتفاقا بچه های تجربی و ریاضی موفق تر ان 

ریاضی شون که همون ریاضی دبیرستان هست حجمش هم خیلی کمتره 

بقیش هم طوری نیست که سخت باشه برات 

خود انسانی ها هم با اینکه مثلا اقتصاد خوندن ولی مبحث مشترکی نداره دبیرستان و دانشگاه

دختری هستم پر از ارزو و امید به این زندگی💛میدونم همه انچه که می خواهم یقین پیدا میکنهه در نزدیک ترین زمان🧡تو اون سالن که صدای پاهایم طنین انداز شده است قدم بر میدارم💙مایه افتخارم مادر و پدر عزیزتر از حونم میشم 💚عاشق میشم❤️مادر میشم🤍یه صلوات مهمونم کنید مرسی مهربونا