2777
2789
عنوان

مامانای بچه های کلاس اولی بیان اینجا دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13079 بازدید | 376 پست
واسه جمله ساختن از کارت کمک بگیر  کارتارو کنار هم بچینه   آره نشان ی مشکلتر از باقیش هست ا ...

خانمی من خیلی با خانمش به مشکل خوردم پسرم اصلا انگیزه نداره واسه در س خوندن به خاطر حجم زیاد تکالیف مثلا تکالیف پسرم همه از روی دیکته شبه که برای هر نشانه حدودا شصت تا بیشتر کلمه جدید تدریس می کنه اتفاقا پسر من بدون اشتباه می خونه ولی تند نیست من از بس استرس دارم شبا خوابم نمیبره معلمش از درسش شکایتی نداره خودم فکر می کنم این بچه مفهومی یاد نمیگیره 

یا به خاطد فشار زیاد  تکالیف زده شده

دنیا اونقدرها جدی نیست   
الان اذر ماه شده هنوز پسرم نمی تونه درست یه جمله بگه همش با کمک من جمله می سازه  تو  سر ...

در ضمن عزیزم بنظرتون واسه کسی که تازه داره سواد یاد میگیره 3 ماه زیاده؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه جمله ساختن از کارت کمک بگیر  کارتارو کنار هم بچینه   آره نشان ی مشکلتر از باقیش هست ا ...

اره این شیوه خوبی واسه جمله سازی مخصوصا کارت های تراشه الماس و دارم می تونم استفاده کنم

دنیا اونقدرها جدی نیست   
در ضمن عزیزم بنظرتون واسه کسی که تازه داره سواد یاد میگیره 3 ماه زیاده؟

اخه عزیزم کلا مدرسه اینا جز مدارس خوبه از پیش دبستانی بچه ها کلا خوندن حروف نشانه ها رو یاد گرفتن ولی الان همه کلاس اول با هم رفتن والدین همه اعتراض دارن بچه ها مفهمومی یاد نگرفتن

دنیا اونقدرها جدی نیست   
خانمی من خیلی با خانمش به مشکل خوردم پسرم اصلا انگیزه نداره واسه در س خوندن به خاطر حجم زیاد تکالیف ...

آره متاسفانه بعضی از همکارا تکلیف زیاد میگن  تکلیف شب باید هدفدار باشه  کیفیت داشته باشه نه کمیت  بهش فشار نیار اصلا سعی کن دفترش با نقاشی های پسرونه تزیین کنی مثلا ماشین نقاشی کن ازش بخواه داخلش دیکته بنویسه  

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖
اخه عزیزم کلا مدرسه اینا جز مدارس خوبه از پیش دبستانی بچه ها کلا خوندن حروف نشانه ها رو یاد گرفتن ول ...

مشکل همون پیش دبستانی هست   کلا آموزش حروف در پیش دبستانی ممنوعه    

اخه عزیزم کلا مدرسه اینا جز مدارس خوبه از پیش دبستانی بچه ها کلا خوندن حروف نشانه ها رو یاد گرفتن ول ...

همین داده اذیتم می کنه ممنون از وقتی که واسم گذاشتید خانمی

دنیا اونقدرها جدی نیست   

خیلی حرص نخور عزیزم هم خودت اذیت میشی هم پسرم از درس زده میشه از کتاب و مدرسه واسه خودش غول میسازه  باور کن تا عید راه میفته بهت قول میدم😘😘

همین داده اذیتم می کنه ممنون از وقتی که واسم گذاشتید خانمی

فداتون بشم  آموزش نشانه هارو اگه بصورت داستان تدریس بشه خیلی یادگیری بهتری داره   انشاالله موفق باشن 😘😘😘