2777
2789
عنوان

مامانای بچه های کلاس اولی بیان اینجا دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13079 بازدید | 376 پست
چقدر جلو هستید پسر من تازه ب رو یاد دادن خوب این عجله هست بچه هم باید یاد بگیره 

مامان کوروش و داریوش عزیز ممنونم بابت نمونه سوالات علوم که گذاشتی. امروز پسرم ارزشیابی،علوم داشت اونارو باهاش کار کردم. لطفا اگه بازم نمونه سوال داشتی برامون بزار. بازم ممنونم ازت😘😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان کوروش جان سوالها همش توی کانال تلگرام؟ یا همین جا هم هست؟ چه صفحه ای

عزیزم من از اون کانال استفاده میکنم 

هر چند معلم پسرمم میگه نیازی به سوالات بیشتر نیست.ولی من خودم از اون کانال استفاده میکنم 

عزیزم من از اون کانال استفاده میکنم  هر چند معلم پسرمم میگه نیازی به سوالات بیشتر نیست.ولی من ...

ممنون عزیزم تا منم استفاده کنم برای بچه هام

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط....."اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط....."یادت بیار معلم کلاس اولت گفت:نقطه سر خط..... 

سلام به همگی 

من دخترم پیش دبستانی میره و اگه ایرادی نداره من از تجربیات شما برای سال اینده دخترم استفاده کنم خانومایی که دولتی میفرستید تعداد زیاد بچه ها باعث نمیشه که تو یادگیری بچه ها تاثیر داشته باشه چون بین دولتی و غیر انتفایی مرددم 

سلام 

وضعیت درسی بچه هاتون چطوره؟؟

دختر من تو خونه خیلی خوبه نمیدونم چرا معلمش میگه ضعیفتر از بقیه هست ‌ 

چکار کنم ؟

چو از این کویر وحشت به سلامتی گذشتی ، به شکوفه ها ، به باران برسان سلام ما را ....