2777
2789
عنوان

مامانای بچه های کلاس اولی بیان اینجا دور هم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13079 بازدید | 376 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکسام نیست بعد میزارم دست خطشو😆😆

خوش خط مینویسه ؟‌دختر من اگه بخواد خیلی خوب مینویسه ولی اگه نخوادد جون من درومده😁

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  
خوب مینویسه که چه مامان با سلیقه ای

اگه بخواد ارههه ولی اگه نخواد باهام لج میکنه عمدا سیاهکاری میکنه😣😣😣

با انهمه‌ دیوااانه دلش بسته ی ماشد  ای من‌ ب فدای دل دیووووانه پسندش    عاشقتممممممم‌‌  مرد من  
خوب مينويسه فقط كلمات رو با فاصله بنويسه من دخترم يادش دادم از سرمشقي كه مينويسم همون اندازه پاينن ا ...

ایده ی خوبیهههه تو‌ذهنم موند 😍😍😘😘😘

اگه بخواد ارههه ولی اگه نخواد باهام لج میکنه عمدا سیاهکاری میکنه😣😣😣

اشکال نداره ولی لج تو کار پسر من نیست خدایی بهش میگم تا ۶ وقت داری می خوام عکسشو بفرستم واسه خانمت تند تند مینویسه ولی یکم شیطونه😆

دنیا اونقدرها جدی نیست   
پسر من که همه چی بلده عین چی فقط زل می زنخ به معلمش ولی من عاشقشم بس میاد خونه از مدرسه حرفهای خنده ...

دختر منم همینطوووور🤣🤣🤣

دختر من تمام دوستاش عالين فقط خودشو يكي دوتا ديكه البته دخترم تميز و خوش خط فقط خيلييي كنده تو كلاس ...

اونایی که کندن خیلی خوب میشن در ایندخ خوش خط میشن

دنیا اونقدرها جدی نیست