2777
2789
عنوان

بعد از زایمان

135 بازدید | 20 پست

سلام دوستان الان ۳۰ روز زایمان طبیعی کردم الان واژنم خیلی درد داره و تیر میکشه کسی بوده این تجربه رو داشته باشه 

بخیه مم هنوز نیوفتاده تا کی این درد طول میکشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با آب نمک خودتو بشور و بعد با سشوار خشک کن

کلا باید 24 ساعت واژنت رو با سشوار خشک نگه داری عفونت نکنه

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

واییییمگه نمیگفتن بعد طبیعس انگاررنه انگار که زاییدی یه آدم عادی میشی

نه بابا یک ماه من درد دارم اصلا طبیعی خوب نیست البته ی عده راحتن برا من ک اصلا خوب نبود

با آب نمک خودتو بشور و بعد با سشوار خشک کنکلا باید 24 ساعت واژنت رو با سشوار خشک نگه داری عفونت نکنه

عفونت نداره با سرم شستشو ش میدادم الان پماد زخم و ترمیم ک دکتر نوشته رو هم استفاده کردم الان درد دارم

با یه پمادی چرب کن هرروز بخیه ها ک خشک میشن دردو سوزش دارنمن خودم از داروخونه پماد ترمیم گرفتم رد بخ ...

گرفتم دوتر دوتا پماد برام نوشته گفت روزی سه بار استفاده کن استفاده کردم تازه یکیش ک کلا تموم شد هنوز خوب نشدم

گرفتم دوتر دوتا پماد برام نوشته گفت روزی سه بار استفاده کن استفاده کردم تازه یکیش ک کلا تموم شد هنوز ...

تازه دردا و سوزشا شروع شده ..تاهرچی بخیه هات نیفتادن تموم نشدن باید چرب کنی

من دقیقا روز ۳۹ اخرین بخیه ام افتاد🥴

واس درد هم اگ میتونی با سشوار گرم کن دردش کم میشه و اینک همش باید دراز کشیده باشی ک روشون فشار نیاد .فشار بیاد ورم میکنه ودرد میگیره

من فقط سوزش داشتم درد نداشتم و اگ چهارزانو مینشستم مرگم بود

نمیدونم ربط داره یا ن 

ممکنه زیاد نشسته باشی

من سزارین بودم مهمون اومد هفته دوم پا به پاشون نشستم پیششون

شبش از شدت واژن درد و حال بدی رفتم بیمارستان

جای بخیم بی حس بود درد نداشت ولی واژنم نگم افتضاح 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واس درد هم اگ میتونی با سشوار گرم کن دردش کم میشه و اینک همش باید دراز کشیده باشی ک روشون فشار نیاد ...

کمکی ندارم مجبورم پای بچه بشینم  هر از گاهیی قطره قطره از جای بخیم خون میاد وقتی خودمو خشک میکنم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم🥺

2810