2777
2789
درسته جانممادرهای ايرانی خیلی خوب می تونن از بچه‌هاشون سو استفاده کنن و به هیچ وجه آشکار نباشه

چقدر درست گفتی. حتی پدرها. هر لقمه نون آنچنان منت می زارن که بعد بچه نتونه جلوشوت سر بلند کنه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر درست گفتی. حتی پدرها. هر لقمه نون آنچنان منت می زارن که بعد بچه نتونه جلوشوت سر بلند کنه.

زنده باشی 

موافقم 

بچه‌ها رو استمرار می کنن 

سریال اوشین رو دیدی؟ اوشین کار می کرد با اینکه متاهل بود پول می فرستاد تا برادرش خونه بسازه

اوضاع و احوال خانواده های ایرانی همینه

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

ببینید من احساس میکنم

خانم ها از لحاظ احساس علاقه و رابطه توانایی اولویت بندی دارن یعنی درجه اول و دوم داره مثلا اون های که شوهرشون اولویت اول هست واقعا شوهر ارجحیت داره نسبت به بقیه..اونی که پدرش اولویت داره همچنین .. اونی که مادرش و..... و حتی برای دوستاشون.و توانایی دارن طبق فاکتور های خودشون. اولویت ها رو تغییر بدن مثلا یکی دوستش اولویت دوم هست با یک رفتار میاد اولویت پنجم....

معمولا خانم ها وقتی ازدواج میکنن اولویت اول یا دوم رو به همسر میدن و انتظار دارن طرف مقابل هم همین رفتار رو داشته باشه

ولی آقایون به سبک دوران مجردی پدرش مادرش. برادرش خواهرش و خیلی مواقع دوستاشون همین طوری به صورت در هم و قاطی پاتی باهاش در ارتباط اجتماعی و احساسی هستند.وبعد از ازدواج این طور هستند که حالا یکی دیگه هم به این جمع اضافه شده ولی فقط اضافه شده هنوز مثل نظامی های آموزشی  جایگاه نداره .از نظر آقایون باید زمان زیادی بگذره و درصورت تفاهم عقلی اخلاقی رفتاری اون خانم بتونه شایستگی خودش رو نسبت به بقیه اون افراد ذکر شده نشون بده تا برسه به جایگاه اصلیش که بعضی مواقع هم مشکل ایجاد میشه بین رقابت بین مادر و خواهر و همسر برای تصاحب جایگاه.و چون طرز فکر آقا به مادر و خواهرش نزدیک تر هست مطمئنا اوایل تنش بیشتر هست و کار خانم سخت تر 

ببینید من احساس میکنمخانم ها از لحاظ احساس علاقه و رابطه توانایی اولویت بندی دارن یعنی درجه اول و دو ...

جالب بود. میدونی به نظرم در ناخودآگاه مرد ایرانی اینطوریه که پدر مادر و خواهر برادر هم خون های آدمن که تکرار نمیشن ( پدر و مادر فقط یکی ان برادر خواهر هم دیگه به دنیا نمیان) ولی همسر؛ هزاران دختر هست که میتونه همسر اینا باشه این نشد اون یکی پس فکر میکنن اولویت شون پدرمادرخواهر برادر خودشونه.  و کجا این عقیده تقویت میشه؟ احتمالا موقع بزرگ شدن پدر خودشون رو دیدن و پدر خودشون هم همینطوری بوده و اینا الگو گرفتن

جالب بود. میدونی به نظرم در ناخودآگاه مرد ایرانی اینطوریه که پدر مادر و خواهر برادر هم خون های آدمن ...

به نظر من اصلا اولویت بندی ندارن که بخوان پدر و مادرشون باشه.

چون قبل از ازدواج با اون ها بوده طرز فکر و نظر اون ها به نظرش منطقی تر هست و معمولا خانم ها که شامل خواهر و مادرش میشه از این موضوع سوء استفاده میکنن.

بذار برات مثال بزنم

یک خانم و یک آقا با هم استخدام میشن هر دو قوانین کار رو میخونن و توجیه میشن.خانم از روز اول به طور اتوماتیک قوانین رو رعایت میکنه ولی آقا کمتر خودش رو زحمت میکنه بی قانونی رو تست میکنه هر جا احساس اذیت شدن یا خطر یامشکل کنه قانون رو رعایت میکنه ولی اگه احساس خطر نکنه بی قانونی بیشتری نسبت به خانم میکنه.این روند ادامه پیدا میکنه 

مثال دیگه

رانندگی خانم ذاتا قوانین رو رعایت میکنن آقایون تا به سرشون نیاد و تصادف نکنن و تاوان ندن رعایت نمیکنن.

خوب حالا ازدواج با قوانین نوشته و نانوشته خودش انجام میشه

خانم با تحقیق بیشتر و فکر بیشتر نسبت به آقا قبل از ازدواج تصمیم گیری میکنه .بعد از ازدواج خانم کاملا این فرایند رو با قانون هاش پذیرفته و انجام میده و دیگه بقیه گزینه ها یا برگشت از تصمیم یا قانون گریزی مثل خیانت فکر نمیکنه.ولی آقا کاملا بدون فکر عاشق میشه بعد از ازدواج یادش می افته فکر کنه و تحقیق.قوانین تشکیل خانواده رو دیرتر و کمتر و گاها اصلا نمیپذیره.تازه اون هایی هم که قانون هاش می پذیرن بعضی جاهاش رو به صلاحدید خودشون عوض میکنن مثل خیانت.مثل موضوع بحث ما که تفاهم بین زوجین حفظ حریم خانواده هست.

خوب مثل مثال رانندگی و شغل. سال ها باید بگذره و آقا در گذر زمان شاید متوجه سود قوانین خانواده بشه اون هم با آزمون و خطا....ولی خانم ها به طور پیش فرض به صورت تنظیمات کارخانه ای قوانین و اولویت بندی رو با ازدواج انجام میدن

به نظر من اصلا اولویت بندی ندارن که بخوان پدر و مادرشون باشه.چون قبل از ازدواج با اون ها بوده طرز فک ...

ببین خلاصه اش این میشه 

مردا ذاتا قوانین و قوانین ازدواج رو قبول ندارن

به خانوادشون گوش میدن چون احساس میکنن اون ها منطقی تر میگن

این احساس شون معمولا درسته چون این تو اون خونه به دنیا اومده و رشد کرده اصلا با طرز فکر اون ها بزرگ شده حالا یکی از راه دور میاد میگه شما همتون اشتباه میکنین من درست میگم

ولی خانم به طور پیش فرض قوانین خانواده رو رعایت میکنه و سعی میکنه با همسرش تفاهم کنه