2777
2789
عنوان

تو رو خدا جواب یه مادر درمونده رو بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 22 پست
شدید چند مدل نمیدونم چرا

پس شدیده 

وضعیت روحیش چطوره؟ خانواده آرومی دارید یا پراسترس؟

ممکنه جایی تنها مونده باشه و اذیت شده باشه؟

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا گردن درد شدید داشتم بعد گردنمو ک کج میکردم ب حالت قلنج گرفتن یکم دردش خوب میشد بعد کلی پیگیری فهمیدم درد عصبیه قرص بهم دادن مصرف کردم خوب شدم ولی هنوز اون تیکه مونده باهم در طول روز چند مرتبه الکی گردنمو کج میکنم وقتاییم روش حساس بشم حواسمو جمع کنم ک این کارو نکنم خیلیم بدتر میشه یا شوهرم تذکر میده اینقد گردنتو نشکون بعد دیگه کنترلم از دست میره تن تن تیک میزنم، درمانی پیدا نکردم 

پس شدیده وضعیت روحیش چطوره؟ خانواده آرومی دارید یا پراسترس؟ممکنه جایی تنها مونده باشه و اذیت شده باش ...

کلا بچه حساسیه 

هیچ وقت دعواش نمیکردم 

نمیدونم از مسجد ترسید از بازی پی اس فایو ترسید نمیدونم

چنتا چیز همزمان شد

کلا بچه حساسیه هیچ وقت دعواش نمیکردم نمیدونم از مسجد ترسید از بازی پی اس فایو ترسید نمیدونمچنتا چیز ...

حتما هی تذکر دادی این کارا نکن

بچه تو ذهنش تشدید شده

باید غیر مستقیم یکاری بکنی دیگه انجام ندد

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار