2777
2789

من شنیدم راه درمانش اصلاح سبک زندگیه.

پیچ فلورا تاجیک رو دنبال کن

flora.bardari

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
من شنیدم راه درمانش اصلاح سبک زندگیه.پیچ فلورا تاجیک رو دنبال کنflora.bardari

اصلاح سبک رو آره شنیدم ولی میترسم زمان از دست بدم .ندارم سعی میکنم اصلاح سبک هم بکنم ولی خیلی کم تحرکم بخاطر شغلم . یکم پیاده روی هم میکنم زود کمردرد میشم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلاح سبک رو آره شنیدم ولی میترسم زمان از دست بدم .ندارم سعی میکنم اصلاح سبک هم بکنم ولی خیلی کم تحر ...

سعی بر اصلاح سبک فایده نداره

تماما انجام بده 

جز زندگیت بشه روش زندگیت بشه 

چند ماه زمان بر اما خوب 

Amhرو تو پیج میگه یه فاکتور کمی نیست کیفیه،یعنی با روش درست زندگی میتونه بالاتر بره نه اینکه بترسیذ زمان از بین بره

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
عزیزم چن سالتونه؟از همین الان شیرینیجات رو به کل حذف کن

۳۳شیرینی نمی‌خورم اصلا حذفش کردم. فقط ورزش کردن واسم سخته همش کمردرد میشم. یکم خونه رو تمیز میکنم جارو میکشم زودی کمردرد میشم میفتم اصلا جون ندارم 

باشه ممنونم ازت گلم امیدوار شدم

برو پیج رو ببین و بدون ناامیدی تمام کارهای مربوط به اصلاح سبک رو انجام بده،همسر رو هم قرص زینک و ویتامین ث و گاهی ویتامین eبده. تغییر سبک زندگی زمانبره اما عالیه. تنظیم خواب، حذف قند و سرخ کردنی، نحوه طبخ غذاها هم هست.پاهات رو گرم نگه دار رو سرامیک راه نرو جوراب بپوش یا دمپایی رو فرشی،سبزیجات فراوان بخور.شال شتر ببند به کمرت ،همه اینها موثرند .

التماس دعا