2777
2789
عنوان

درد و دل مادر سه فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم عاشق بچم . کلا هم دیدگاه هام و تفکراتم با کل این سیستم فرق داره آدم هنری هستم نه درسی . در ک ...

بچه داشتن عالیه به خودت افتخار کن منم ۳تا دارم 

لذتشون ببر 

قردا کس و کار داری هم خودت هم بچه هات 

میشن همدم و مونست 

واینکه چندسال دیگه دنبال علاقت هم میری چرا که نه 

با بچه هات باهم رشد و پیشرفت کن

چندسالته عزیزم؟

من خودم عاشق بچم . کلا هم دیدگاه هام و تفکراتم با کل این سیستم فرق داره آدم هنری هستم نه درسی . در ک ...

چند سالته ببین ازمن بتو نصیحت بچه زیاد بیار حرف مردمو گوش نده فردا بچه هات خاهر برادر دارن کیف میکنن خاله و عمو دارن ... خودت میری خونشون ... فقط دعا کن خدا بمنم بده 😔۶ساله منتظرم خیلی خستم بگو چند قلو بده یه دفعه باهم بزرگ شن

احتمال خیلی زیاد افسردگی گرفتی با سه تا بچه پشت سر هم واقعا سخته و طبیعیه ک اینجوری باشه دگ کاریه ک شده سعی کن اول ب خودت بعد ب بچه ها فکر کنی دگ نظر هیچکیم مهم نباشه برات

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۲۹سالمه هنوز بچه دار نشدم ناشکری نکنی خدا دوست داره خدا باماها کار نداره بهمون بچه نمیده

ناشکری نمیکنم ولی خانوادم خیلی ناشکری میکنن . وقتی از نوه شون لذت میبرن میگم بیا این نوه بده حالا هی به من حرف میزنین... میگن مه آخه سخته تو این دوره و زمونه . منم گفتم قدیم که سخت تر بود .‌. ولی از خانوادم ناراحتم . ان شالله شما هم به آرزوی دلت برسی ‌.❤️

ناشکری نمیکنم ولی خانوادم خیلی ناشکری میکنن . وقتی از نوه شون لذت میبرن میگم بیا این نوه بده حالا هی ...

هی عزیزم پدر من خیلی دوس داشت بچه منو ببینه اما ناگاه پارسال ایست قلبی کرد برا بقیه خانوادمم زیاد اهمیت نداره ... مامانم ک زیاد حوصله نداره ...نمیدونم با چ دلخوشی بچمو بزرگ کنم اگرم خدا بده بهم