جدای از اینکه بچه داری سخته. انقد به من تیکه میندازن انقدر خانواده خودم مادرم خصوصا منو سرزنش کرده که چرا بچه آوردی یعنی از دومین بچم شروع شد . اولی رو که هی میگفت بیار بعدا پشیمون میشی . دومی رو گفت چرا آوردی انقدر زود و اصلا یکی بسته و ... سومی هم که دیگه انقد حرف به من زد انقد ناراحتم کرد که نگو .. از اون طرف پدرم کلا البته از بچگیم اینطوری بود . کلا بهت این حسو میرسونه که تو عرضه هیچ کاریو نداری . دانش آموز بودم ۲۰ میشدم میگفت به درد نمیخوره فکر میکردم لوس میکنه اینجوری . الانم مامان شدم کلا مسخره میکنه که تو مامان خوبی نیستی . بچمو قضاوت میکنن و .. کل خانوادم مامان و بابا وخواهر و زن داداشم و خواهرم همه دکترا و پست دکترا دارن . همیشه هم بابام منو شرزنش میکرد چرا دکترا نخوندی . خانواده همسرم هم با اینکه از اول ازدواج من سر کار میرفتم ولی دورکاری . باز منو مسخره میکردن جلو فامیل که این بیکاره و دکتر نیست . اونا هم همه دکترن . به غیر از من و شوهرم این وسط که ارشد داریم ..
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
احتمال خیلی زیاد افسردگی گرفتی با سه تا بچه پشت سر هم واقعا سخته و طبیعیه ک اینجوری باشه دگ کاریه ک شده سعی کن اول ب خودت بعد ب بچه ها فکر کنی دگ نظر هیچکیم مهم نباشه برات
من ۲۹سالمه هنوز بچه دار نشدم ناشکری نکنی خدا دوست داره خدا باماها کار نداره بهمون بچه نمیده
ناشکری نمیکنم ولی خانوادم خیلی ناشکری میکنن . وقتی از نوه شون لذت میبرن میگم بیا این نوه بده حالا هی به من حرف میزنین... میگن مه آخه سخته تو این دوره و زمونه . منم گفتم قدیم که سخت تر بود .. ولی از خانوادم ناراحتم . ان شالله شما هم به آرزوی دلت برسی .❤️
ناشکری نمیکنم ولی خانوادم خیلی ناشکری میکنن . وقتی از نوه شون لذت میبرن میگم بیا این نوه بده حالا هی ...
هی عزیزم پدر من خیلی دوس داشت بچه منو ببینه اما ناگاه پارسال ایست قلبی کرد برا بقیه خانوادمم زیاد اهمیت نداره ... مامانم ک زیاد حوصله نداره ...نمیدونم با چ دلخوشی بچمو بزرگ کنم اگرم خدا بده بهم