2777
2789
عنوان

توروخدابیاااایین درموردشوهرم

184 بازدید | 12 پست

بچه هافک کنم بشناسین بعضیاتون من رو...من تقریبا ی سال پیش ی اتفاقی افتاد ک بی دلیل و بخاطر وسواس فکری تهمت بدی زدم ب همسرم و همسرم مرد خوب و چشم پاکی بود و ناخاسته من اینکاروکردم و اونم هیلی بهم ریخت و...منم بشدت وسواس فکری کرفتم و مدام چکش کردم تااینک فهمیدم بعدازون تهمت من توی ی چت ناشناس تلگرام رفته بود و چت میکرد من فهمیدم و ی دعوای حسابی و تاپای طلاق رفتن.اینم بگم ک قبل تهمت من نبود و بعد اون و ب گفته خودش بخاطر حال خرابش و انتقام ازمن.گفت تهمت بدی زدی و ب خونوادهدهاگفتی ابرو برای من نذاشتی.شغلش راننده تریلیه و خیلی محتاط و باابرو بود ینی بشدت کاراش محتاطانه و بشدت ازهرکاری دوری میکنه ک باعث ابروریزی میشه

تلگرامش نصب کردم بعد اون کدفمیدم چت ناشناس میرفته...همسرم بخاطرشغلش گروه تلگرامی زیادداشت و شماره سیومیکرد برای بار..توی مخاطباش ی مخلطب بنام  م سیو شده بود زنگ زدم دیدم خانمه وگفتم شماباربری چیزی کارمیکنین ک گفت نه..خلاصه شروع شد پیگیریای من ب هردری زدم خودش زنگدمیزدم التماس میکردم ک بگو کی هسی قسم میخوردنمیشناسه شوهرمم همینطور.چن بار باخطای دیگ امتحانش کردم.ی سری بااکانت تلگرام شوهرم پیامش دادم و خودم شوهرم جازدم و هی میگفت اقا شمارت یادت رفته مخفی کنی نوشتم شمارت شکایتت میکنم.تااینک شمارش دادم ب ی وکیل اقا و بش پیام داد ی دستی بش زدک من شمارت سیو دارم

لون اقابش گفته بود توی چت ناشناس نبودی اونم‌گفته بود اره واونجابودم شماره میدام ب همه و ازین حرفا..بعد گفته بود تو از طرف اون خانمی ک یک‌ساله من ول نمیکنه اون اقام کفت اره گفت من دروغ گفتم ببینم توکی هسی.من شوهراون خانم نمیشناسم حتی وکیله پیشنهاد پول بش داده بود اگ نیشناسی بگو...یادمه ی سری باخط مامانم خودم شوهرم جازدم بش پیام دادم ک من همون اخرشماره شوهرم گفتم.خانم من چی بتون میگ و ازین حرفا ک اونم هی میگفت خانومت ی ساله من عذاب میده و ...بعد این جریان ب وکیله گفته بود ک شوهراون خانم فق این پیامارو داده بم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چکار میتونی بکنی؟؟؟

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
چکار میتونی بکنی؟؟؟

هیچی قسم‌میخوره نمیشناسه اصن نمیدونه کیه...وقتی تلگرامش نصب کردم مخاطبامون قاطی شد بعد من خودم ی مخاطب داشتم ک مخفف سیو کرده بودم شوهرمم وقتی بش گفتم این م کیه قسم خورد نمیشناسه چون من وسواس دارم هی چک میکنم مخاطبای ناشناس خودش حذف کرد ک همین م رو ک حذف کرده بود مخاطب منم که سیوش کرده بودم (ب.ک)اونم حذف کرده بود.بنظرتون این دلیل نمیشه ک واقعا م رونمیشناخته و مخاطب منم ک مخفف بوده رو هم خذف کرده ک شر نذارم فکر کرده ماله خودشه و مث اون م نمیشناسدش

داری خودتو نابود می‌کنی . حتما دکتر برو‌

وقتی تلگرامش نصب کردم مخاطبامون قاطی شد بعد من خودم ی مخاطب داشتم ک مخفف سیو کرده بودم شوهرمم وقتی بش گفتم این م کیه قسم خورد نمیشناسه چون من وسواس دارم هی چک میکنم مخاطبای ناشناس خودش حذف کرد ک همین م رو ک حذف کرده بود مخاطب منم که سیوش کرده بودم (ب.ک)اونم حذف کرده بود.بنظرتون این دلیل نمیشه ک واقعا م رونمیشناخته و مخاطب منم ک مخفف بوده رو هم خذف کرده ک شر نذارم فکر کرده ماله خودشه و مث اون م نمیشناسدش

هیچی قسم‌میخوره نمیشناسه اصن نمیدونه کیه...وقتی تلگرامش نصب کردم مخاطبامون قاطی شد بعد من خودم ی مخا ...

بچه دارید

چند وقته با هم هستید

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

مطمئنی دارع خیانت میکنه و دچار وسواس شدی درسته؟؟؟

چاره ای نداری یا جدا بشی یا تحملش کنی

نظر دیگه ای داری

رفتم بخدا.من امروز تو اینستادختره رو پیداکردم اصن عکسش دیدم بهم ریختم.

چند جلسه رفتی ؟ باید بری تا درمان بشی. رفتی گشتی تو اینستا عکسش رو پیدا کردی که چی؟ آرامش رو از خودت و همسرت گرفتی. برو دکتر خوب وسواس رو درمان کن و از این سالها لذت ببر. چشم بهم بزنی پیر شدی و عمرت هدر رفته. موفق باشی 

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .
چند جلسه رفتی ؟ باید بری تا درمان بشی. رفتی گشتی تو اینستا عکسش رو پیدا کردی که چی؟ آرامش رو از خودت ...

دوسال ویش سه چارماه تقریبا هرهفته میرفتم.ولی فایده نداشت.چ میدونم فک نمیکردم انقد راحت پیداش کنم...