2777
2789
عنوان

یبوست در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 27 پست
خوردم خیلی زیاد

ببین اگه بارداری کاملا سالمی داری یک چهارم فنجون عرق نعنا بخور سریع خوب میشی

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا یبوست نداشتم یهویی امروز اینجوری شدم. شکمم مثل سنگ سفته. ۲۳هفته ام. حتی نمیتونم بشینم

همین شربت رو بگیر بخور، راه میفته.

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2805
خوردم خیلی زیاد

دلستر انگور قرمز هم خوبه

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 
وایی منکه چقد خوردم

دیگه نخور

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
انجیر رو درختمون داریم برم بچینم بخورم خداکنه اثرکنه اصلا دست و پامو گم کردم

نه انجیر واقعا خوبه منم باردارم و۸هفتمه ویبوست میکردیم سریع میرم پادرخت انجیر 

فقط 21 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط روغن زیتون بریز سالاد یا کاهو بخور اگه میتونی دور نافت چرب کن به سمت عقربه ساعت ...و شیر سرد زی ...

اتفاقا کارایی که میگی رو من انجام میدم فقط کل شکممو با روغن زیتون چرب میکنم. شیر سردم میخورم روغن زیتون و سالاد کاهو هم میخورم الان یبوستم بخاطر داروهای سرماخوردگیه و خیلی اورژانسی میخوام برطرف بشه احساس میکنم شکمم داره منفجر میشه

اتفاقا کارایی که میگی رو من انجام میدم فقط کل شکممو با روغن زیتون چرب میکنم. شیر سردم میخورم روغن زی ...

خوب غذا نخور فعلا بجاش شیر سرد بخور ...خاکشیر خوب نیس لیز می‌کنه رحم  رو ...آب زیاد بخور خیلی موثره

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

خوب غذا نخور فعلا بجاش شیر سرد بخور ...خاکشیر خوب نیس لیز می‌کنه رحم رو ...آب زیاد بخور خیلی موثره

باشه الان یکم آش خوردم توشو پر کردم از روغن زیتون. خیارم خوردم گوجه و لواشکم خوردم انجیرم خوردم خدابه دادم برسه چی میشه اون تو

باشه الان یکم آش خوردم توشو پر کردم از روغن زیتون. خیارم خوردم گوجه و لواشکم خوردم انجیرم خوردم خداب ...

عربزم معدت بهم نریزه صبر کن شکمت کار کنه خیلی نخور چیری باز بدتر سفت تر شه

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜