نصف پیامها گفتن فلان ماده غذایی نده نصف گفتن منتظر باش خوب میشه ولی همه اینها غلطه عزیزم ببر گفتار درمان کار بلد راهنمایی میکنن هر چی زودتر رسیدگی کنی کارت راحت تره
نگران نباش عزیزم پسر منم همینطوری بود ۳ سالش شده بود حرف نمیزد نزدیک چهار سال که شد یه دفعه افتاد به حرف انگار تو این مدت همرو داشته ضبط میکرده حتی قبلش دو جلسه برده بودم گفتار درمانی خیلی نگران بودم ولی بعدش یه دفعه افتاد به حرف الانم کلاس ششم خیلی هم باهوش خدارو شکر دو سال ترکیه بودیم ترکی استانبولی هم کامل بلد چون اونجا دو سال مدرسه رفته اینارو گفتم که بگم هیچ نگران نباش
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مام میگیم بهش میگه نه یه جای حرفه ای بردم دکتراش فلانن😑هیچیییی نمیگه اومد خونه ما من بستنی و گذاشتم فریزر میکوبید به در فریزر میزد تو سر خودش تازه بادم افتاد بستنی میخواست بچه😂😂هرچی گفتم بگو اسمش چیه رفت بخورع
پسر من 4سالگی تونست حرفی بزنه ک ماها بفهمیم الان خیلی خوب شده درعوض بچه یکی از اشناها 2سال نشده بود ...
پسر منم دوسال نشده بود شعر میگف الان دوسالشه مث آدم بزرگ حرف میزنن ولی بچه دوستم سه سالشه هیچی نمیگ گفتاردرمانی هم گفته مشکلی نداره پسرش بچه با بچه فرق دارن اصلا نمیشه مقایسه کرد ولی سه سالگی ب بعد بنظرم باید پیگیر شد