2777
2789

من شنیدم اکثرا اولین پریود بعد زایمانشون شدیده حالا نمیدونم مال شما چقدر شدیده ولی احتمالا طبیعی باشه. به نظر من که میتونه نشونه خوبی هم باشه چون یکی از علائم چسبندگی رحم کم بودن خون پریوده. احتمالا چسبندگی نداری‌

عادیه تا ۲۰ روز پریودی بعدش کم میشه

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شنیدم اکثرا اولین پریود بعد زایمانشون شدیده حالا نمیدونم مال شما چقدر شدیده ولی احتمالا طبیعی باش ...

جدی؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
اره میتونین تو نت سرچ کنین یکی از نشونه های چسبندگی کم بودن خون قاعدگیه‌.

پس خداروشکر 

مال من زیاده😅❤

اره میتونین تو نت سرچ کنین یکی از نشونه های چسبندگی کم بودن خون قاعدگیه‌.

عزیزم این به دختر مجردم شامل میش

منم بعد زایمانم پریودیم خیلی شدید بود الانم هست ولی خب هربار نسبت ب نوبه قبلی کمتر میشه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
عادیه تا ۲۰ روز پریودی بعدش کم میشه

منطورش اون خونریزی بعد زایمان نیست 

اینکه پاک شده بعد اولین بار پریود شده رو میگه 

استارتر من طبیعی بود زایمان پریودم هم عادی بود 

واسه سزارین شاید فرق کنه کسایی که سز کردن بهتر می‌دونن 

بازم اگر فکر میکنید طبیعی نیست دکتر برو ضرر نداره که 

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه چسبندگی رحم برا یه عارضه بعد جراحی رحم ست

آهان مرسی

چند وقت بعدش پریود شدی؟

من نزدیک سی و پنج چهل روز بعد خونریزی مثل پریود داشتم تا چند روز بینش سه چهار روز پاک و دوباره چند روز خون ریزی و چند روز پاکی

تا نزدیک سه ماهگی بچم همینطور بود دیگه خوب شدم

البته سزارین اولم اینطور نبود ولی سزارین دوم اینجوری بودم

پس خداروشکر مال من زیاده😅❤

خدا رو شکر. البته من نمیدونم این راه تشخیص قطعیه یا با وجود پریود زیاد بازم ممکنه چسبندگی وجود داشته باشه. به هرحال مطمئن ترین راه عکس رنگی رحمه.