2777
2789

گاهی تمام رفتارش رو مخمه

دوتا بچه دارم ،، اصلا نمیتونم لحظه ایی بگم پشیمونم از اوردن بچه هام توی این زندگی و با این شوهر چون من همیشه رویای مادر بودن و داشتن بچه داشتم 

و  از طرفی شوهرم از اول اینجوری نبود و من مثلا با عشق باهاش ازدواج کردم اما الان بعد ۸ سال ازش خیلی زده شدم

و اینکه نمیتونم به طلاق فکر کنم و از بچه هام باباشون رو بگیرم یا شرایط زندگی نرمال کنار مادر و پدر رو ،،، هرچند بحث زیاد داریم و اینجوریش هم حداقل پسرم که ۶ سالشه داره اذیت میشه

ولی واقعا نمیدونم چه کنم

راهی راهنمایی نظری ؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

همین امشب اونقدررر بحث بدی داشتیم اونم با اینکه زیاد عادت به این کار نداره ولی جلو بچه ها بهم دوتا حرف بد زد و در اتاق رو کوبید و رفت مثلا خوابید

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
مشاوره مشاوره

میدونم باید برم ولی نمیدونم چرا هی دست دست میکنم و چون دخترم یک سالشه هی اونو بهانه میکنم برای خودم تو فکرم که نرم 

ولی درست میگید واقعا نیاز دارررررم شددددیدددد به مشاوره

هیچی پول بگیر ازش با بچه هات برو بگرد تحویلش نگیرچاره ایی نیست برای خودت زندگی کن تف به ذات مردا ،سرزمین نرسالاریه با دخترای خارجی حرف میزنی اونایی که مرد ایرانیو تو کشورشون دیدن میگن بدترین مردها مردای ایرانین حتی میگن مردای عرب از مردای ایرانی بهترن 

میدونم باید برم ولی نمیدونم چرا هی دست دست میکنم و چون دخترم یک سالشه هی اونو بهانه میکنم برای خودم ...

ببین عزیزم مشاوره های الان همش مشاوره های غربی هستن که  دریایی از اطلاعات قلمبه سلمبه که تهشم یا میگن باید همسرت بیاد یا میگن کوتاه بیا و ..

طلاق عاطفی تنها راهش همینه ،مگر اینکه شوهرتون خودشو تغییر بده وگرنه باید تا آخر عمرش با سردی شما بسو ...

هزار بار به سرم زده و مثلا خواستم همین کارو کنم ولی هی بعد چند روز دلم میسوزه ولی دقیقن یکی دو روز که باهاش خوبم و سعی میکنم حداقل نقش بازی کنم که همه چیز نرماله باز یه کاری نیکنه من باب میلیم نیست بهم میریزم

الانم مثلا اومدم دو یه هفته شهر دیگه که خونه دارم با بچه ها بمونم و نبینمش ولی دیشب اومد پیشمون بخاطر مثلا دلتنگی بچه که خیر سرش شبمون رو زهرررر مار کرد

میدونم باید برم ولی نمیدونم چرا هی دست دست میکنم و چون دخترم یک سالشه هی اونو بهانه میکنم برای خودم ...

من مثل روانی ها شده بودم دور از جون شما رفتم الان بعد یکسال خیلی بهتره حالم 

خب بحث الکی نکن منو همسرم بحث الکی زیاد داشتیم دیدیم بچمون ممکنه آسیب ببینه تصمیم گرفتیم بحث الکی نک ...

یعنی حتی وقتی شوهرتون رو مختون میره یا خودتون طاقتتون سر میاد؟؟؟ منم چیزی نگم و سرد برخورد کنم که بگذره اون اونقدررر به بی تفاوتی من گیر میده تا بحث بشه تو سرشم نمیره بچه چه آسیبی میبینه

هزار بار به سرم زده و مثلا خواستم همین کارو کنم ولی هی بعد چند روز دلم میسوزه ولی دقیقن یکی دو روز ک ...

باید باهم کنار بیاین با مشاوره هرجور شده صحبت کنین میدونی اگه بچه نبود بهتر میشد جدا شد اما همون بچه میشه نقطه اتصال بین زن و مرد ،شوهرت رو کسی باید آگاهش کنه دلسوزانه مشکل از مرداست همیشه بنظرم وگرنه شما داری با کم و زیادش میسازی به هر حال 

هیچی پول بگیر ازش با بچه هات برو بگرد تحویلش نگیرچاره ایی نیست برای خودت زندگی کن تف به ذات مردا ،سر ...

مامانم هم همینو میگه ولی نمیدونم چرا در این مسیر موفق نبودم یعنی پول میگیرم اونم دست به جیبه و وضع مالیمون ‌بد نیست خدارو شکر ولی باز یجا پرش به پرم میخوره چون واقعا تو این زندگی هستش هرقدررر بیشتر سعی میکنم ندیدش بگیرم موفقیتم کمتره 

یعنی حتی وقتی شوهرتون رو مختون میره یا خودتون طاقتتون سر میاد؟؟؟ منم چیزی نگم و سرد برخورد کنم که بگ ...

خب چرا بی تفاوتی بهش؟؟؟؟

به نظرم باید حتما روانشناس بری 

اول باید خودتو بشناسی و حس میکنم افسرده هم هستی و باید دارو مصرف کنی خوب بشی عزیزم 

مامانم هم همینو میگه ولی نمیدونم چرا در این مسیر موفق نبودم یعنی پول میگیرم اونم دست به جیبه و وضع م ...

درمورد مشاوره ها گفتم ولی یه مشاور  هست که با مبلغ خییبلی ناچیز دریایی از اطلاعات و سیاست های زنانه یادت میده که تغیرات رفتار همسرت رو روزای اول هم حس می‌کنی اگه مایل بودی بگو تا معرفیش کنم

2810