2777
2789

پسره پول نداشت اون موقع زیر بدهی بود برای خانمش ریمل بخره

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر آقای رائفی پور

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
به خاطر اینکه خمیر دندون و زن از وسط فشار می‌داد مرد ازش طلاق گرفته چون باید از اون ته فشار می‌داده ...

حس میکنم داری ی فیلم ترکی رو میگی

مردها توتاپیکم نیان مردها درخواست ندن مردا بام حرف نزنن مردها پست هامو لایک نکنن

فکر کنمتو خاطرات اینستا بود ...ی زن و شوهر شب اول ..حین رابطه شوهر از زنه پرسید ***من کیه ..مثلا dirty talk  بعد زنه بهش برخورده بود گفته بود مادر و خواهرتن 😂همون شب از هم طلاق گرفتن

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
فکر کنمتو خاطرات اینستا بود ...ی زن و شوهر شب اول ..حین رابطه شوهر از زنه پرسید ***من کیه ..مثلا dir ...

یعنی طلاق که نه زنه برگشته بود  خونه باباش

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋

سر اینکه شومر میوه مور.علاقه خانم رو نخریده بوده (یادش رفته بود)😫

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
2810