2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسخره که نه ولی یکی از آشناهای دورمون دعا نویس گفته بوده ش*اشتو بده شوهرت بخوره محبتتون زیاد میشه اینم انجام داده بوده شوهرش فهمیده بود طلاقش داد. قضیه مال 20_30 سال پیشه

هنوز کسی نفهمید چی شد جدا شدن

تا لحظه آخر عروس و داماد میگفتن و مخندیدن

شب عروسی  عروس نزاشت داماد بهش دست بزنه

به زور نگهش میداشتن ک طلاق نگیره

اخرش رفت طلاق گرفت

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥

خودم

تو خوابگاه خوردم زمین دستم مشکل پیدا کرد

مسوول های خوابگاه شب بردنم بیمارستان

بعدش نمیتونم با یک دست تو خوابگاه کار کنم

بابام زنگ زد بهش دخترم میارم خونه

عقد بودیم بهم گفت رفتی طلاقت میده

بعدم کلی سرم داد زد و نعره میزد دروغ میگی

آخه یک هفته بعد عروسی بود

میگفت میخوای کار نکنی

بعدش با پدرم رفتم خونه دیگه نیومد دنبالم و طلاقم داد

ریمل مهم هست در زندگانی

بسی زیاد

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
2810