2777
2789
دعا کن کلی گریه کردم

گریه برای چی  خودتو به بیخیالی بزن  بابا  😂 ۹ ماه دیگ  باید هی  ونگ ونگ  یه بچه رو تحمل کنی  بعد اونجا میشینی  با بچت گریه میکنی با اینو بی طاقتیت

اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون بالایی خشک شده اینطوری دیده می‌شهپایینی بنظرم واضح تره حالا صبر کن چنروز از موعدت گذشته ..؟

۲۷ پری ولی همون روز تخمک‌گزاری برام اسپرم همسرما تزریق کردن باید الان بی بی حاله باشه ۲۷سیکلم فقط مشکلم با کم نگتر شدن حاله هست

میگن ۱۴ روز نشون میده اره پایینی هالش کلفت تره مبارکه دیگ مامان شدی رفت

۲ساعت اشک ریختم از غصه بین اخه اون خط قرمز تر انگار داره امید خدا خدا از دهنت بشنوه

۲۷ پری ولی همون روز تخمک‌گزاری برام اسپرم همسرما تزریق کردن باید الان بی بی حاله باشه ۲۷سیکلم فقط مش ...

سیکلات چند روززس خب هنوز  خیلی زودم زدی  دیگ   بتات خیلی خوب نشون نمیده تازه با اولین ادرار صبحتم نزدی  

اللهم عجل لولیک الفرج
گریه برای چی خودتو به بیخیالی بزن بابا 😂 ۹ ماه دیگ باید هی ونگ ونگ یه بچه رو تحمل کنی بعد او ...

شوهرم میگفت من برا منفی ناراحت نیستم برا تو ناراحت م داری اینجور میکنی

بیین نزدیکش کردم نه ۱۴روز ای یو ای کردم

هاله افتاده ولی میگی آمپول هم زدی که نمیدونم میتونه تاثیر بزاره یا نه، زود بی بی زدی خب الهی بگردم دل تو دلت نیست مثل خودم❤️ انشالله که خیلی زوود نتیجه بگیری

سیکلات چند روززس خب هنوز خیلی زودم زدی دیگ بتات خیلی خوب نشون نمیده تازه با اولین ادرار صبحتم نز ...

۳۰روزه اون بالایی ۱۲دست شویی بودم ۵و‌رب زدم پایینی ۸تا ۱۲ دست شویی

هاله افتاده ولی میگی آمپول هم زدی که نمیدونم میتونه تاثیر بزاره یا نه، زود بی بی زدی خب الهی بگردم د ...

نه فقط یه مشکل دارم بالایی بهتره یا پایینی بالایی صبح بوده پایینی شب

۳۰روزه اون بالایی ۱۲دست شویی بودم ۵و‌رب زدم پایینی ۸تا ۱۲ دست شویی

خب دیگ سه روز  ب موعدت هاله انداخته و این همه نا امیدی و استرس 😐

من  یک روز ا زموعدم رد شد منفی بود  بعد چند روز تاخیر پریودی مثبت شد تازه قانون بی بی چک  یک هفته  بعد از تاخیر پریودی هست 

اللهم عجل لولیک الفرج
شوهرم میگفت من برا منفی ناراحت نیستم برا تو ناراحت م داری اینجور میکنی

وااای وااای گریه نکن بی قراری نکن… دو سال و نیم شب و روز نداشتم از ناراحتی ، دوتا سقط داشتم …  روزی که داروهام رو گذاشتم کنار و نخوردم به خدا گفتم منو تو مسیری که قسمتم نیست خسته نکن اگه قسمتمه بده همون ماه بدونه یدونه قرص باردار شدم🥹❤️❤️❤️

2810